Productschap Diervoeder

11/04/2005

Vooraankondiging Sectorbijeenkomst GMP 24 mei 2005

Met de jaarlijkse Sectorbijeenkomst GMP voor de directeuren en kwaliteitsmanagers van de ondernemingen in de diervoederketen, biedt het Productschap Diervoeder hét platform voor de uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van de kwaliteitsborging. Dit jaar zal de sectorbijeenkomst GMP op dinsdagmiddag 24 mei worden gehouden.

Het thema van de middag luidt: Kwaliteitsborging in de ketengestuurde productie. Het wordt ingeleid door vooraanstaande sprekers.

De Sectorbijeenkomst GMP heeft een besloten karakter, zodat openhartig van gedachten kan worden gewisseld. Bovendien is er volop gelegenheid voor persoonlijke contacten tijdens de informele lunchontvangst (broodjesbuffet), de pauze en de borrel na afloop.

De bijeenkomst vorig jaar in Maarssen werd door ongeveer tweehonderd ondernemers bezocht en zij gaven het programma een hoge waardering.

De directeuren en kwaliteitsmanagers van GMP+ -gecertificeerde bedrijven ontvangen binnenkort een uitnodiging per post. Daarnaast is alle informatie nu reeds in het LOGIN-gedeelte van de website beschikbaar (onder het submenu 'Nieuws').