Ingezonden persbericht


13 mei 2005

Visie VNO NCW op mobiliteitsbeleid tijdens Fleet Management 2005

"We zien niets in heffingen op bestaande infrastructuur" aldus VNO NCW voorzitter Schraven afgelopen maandag nog in het Financieel Dagblad. Er was meer kritiek, ook van de zijde van de ANWB. Het "Platform anders betalen voor mobiliteit" heeft dinsdag 10 mei alsnog een akkoord bereikt en presenteert binnenkort haar rapportage aan minister Peijs. (Bron: Financieel Dagblad)

Op het congres Fleet Management 2005 op 24 mei geeft VNO NCW in detail haar visie op het akkoord en op mobiliteitsbeleid in het algemeen. Namens VNO-NCW spreekt drs. August Mesker, Secretaris Transport & Infrastructuur.

Interessante bijkomstigheid is dat de voorzitter van het "Platform anders betalen voor mobiliteit", mr. Paul Nouwen, ook dagvoorzitter van het congres is.

Presentaties en praktijkcases

· Dhr. E. Slakhorst, Manager Procurement, Connexxion presenteert: "Maak de klik met Connexxion"
· Peter Verkuyl is Directievoorzitter van marktleider LeasePlan Nederland N.V. De titel van zijn presentatie luidt "Leasing: de volgende fase"
· Drs. Ton Ketelaars, directeur Heliview Marketingservice, presenteert de resultaten van het marktonderzoek Fleet Management Personenwagens 2005. Een overzichtelijke weergave van de marktontwikkelingen op het gebied van zakelijk gebruikte personenwagens
· Drs. Marco Frikkee RA, Segmentleider Leasing bij KPMG, verzorgt een fiscale en financiële update. Hij besteedt aandacht aan onder andere: Basel 2, IFRS, ontwikkelingen in fiscaliteit, outsourcing en cost management

LeasePlan Award
De LeasePlan Award voor de Wagenparkbeheerder van het jaar 2005 wordt uitgereikt door een deskundige jury, onder voorzitterschap van Roel Hindriks van LeaseConsult / Lease & Fleet Academy. Hij was in het verleden directeur leasing bij Volvo en Mercedes Benz en voorzitter van de veniging van autoleasemaatschappijen VNA. De jury bestaat verder uit drs. August Mesker, Secretaris Transport en Infrastructuur VNO NCW, en Jaap Rijlaarsdam, hoofdredacteur Automotive / Fleetmotive. Meer informatie over de Award en het nomineren vindt u op de website.

Het congres richt zich met name op wagenparkbeheerders, fleet managers, facilitair managers, hoofden automotive, financieel directeuren, controllers, hr-managers, lease coördinatoren, hoofden mobiliteit en andere beslissers met wagenparkbeheer in hun portefeuille.

Uitgebreide informatie over het evenement en het complete programma is te vinden op onze website: www.fleetmanagement2005.nl.



Ingezonden persbericht