Landstede


Workshop voor ouders: praten met je pubers

Bij Landstede in Nunspeet wordt dinsdagavond 24 mei de workshop Praten met (je) pubers gehouden. De avond is bedoeld voor ouders of opvoeders van pubers.

Omgaan met pubers is niet altijd gemakkelijk. Het doel van de workshop is de dagelijkse communicatie te verbeteren, door met praktische handvatten de kans op ruzie en onenigheid te verkleinen.

De workshop wordt gehouden aan de F.A. Molijnlaan 166 in Nunspeet en begint om 19.00 uur. De kosten bedragen vijf euro per persoon.

De avond is een initiatief van de Stichting Protestants Christelijk Jeugdwerk, Landstede Welzijn Nunspeet, Straathoekwerk Nunspeet en Landstede Educatie Nunspeet. Medewerkers van die organisaties krijgen vaak signalen dat communicatie tussen ouders/opvoeders en pubers stroef verloopt.

De training wordt verzorgd door Maarten van der Werf. Hij werkt vanuit bureau Metch met jongeren, onder meer op verschillende vestigingen van het Thomas a Kempis College in Zwolle. Ook Lydia Scheen verleent haar medewerking. Zij is docent van Landstede Educatie.