Gemeente Oirschot

Gemeentegids 2005/2006, nu ook digitaal!

Vorige week is de gemeentegids 2005/2006 huis-aan-huis verspreid. In deze nieuwe gemeentegids treft u dit jaar naast de gemeentelijke informatie en adressen van Oirschotse instellingen en verenigingen ook een plattegrond met een straatnamenregister aan. Mocht u geen gemeentegids hebben ontvangen dan kunt u gratis een exemplaar afhalen bij de centrale balie.

Dit jaar kunt u de gemeentegids ook digitaal raadplegen! Naast de gegevens die in de papieren gids staan bevat deze digitale versie ook een plattegrond en routeplanner. Zoekt u bijvoorbeeld de muziekschool of de dierenkliniek? Met de routeplanner vindt u niet alleen de adresgegevens maar kunt precies nakijken waar u moet zijn en hoe u daar het snelste kunt komen. Ook als het gaat om een adres buiten de gemeente Oirschot.

Wijzigingen of aanvullingen voor de gids kunt u doorgeven aan de afdeling communicatie van de gemeente of rechtstreeks aan de uitgever, Akse Media uit Den-Helder. U kunt hen bereiken per telefoon: 0223-668877, per fax: 0223-661020, per e-mail: redactie@aksemedia.nl of schriftelijk: Akse Media B.V., Postbus 6033, 1780 KA Den Helder. Ook is er in de digitale gemeentegids een link te vinden van waaruit u de wijzigingen rechtstreeks naar de uitgever kunt mailen. De ingezonden mutaties worden dagelijks verwerkt.

U vindt de digitale gids op de website van de gemeente (www.oirschot.nl) in het hoofdmenu onder "Over Oirschot". Wij hopen dat u veel plezier beleeft aan de nieuwe gemeentegids en dat het voor u een nuttig naslagwerk zal zijn!