Politie Zeeland


---


O-2871-2005 Aanrijding 's Gravenpolder

Op de kruising Rondepolderdijk/Drieweg in 's Gravenpolder vond maandag om 13.24 uur een kop/staartaanrijding plaats.
Een 49-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele had te laat in de gaten dat haar voorganger, een 19-jarige automobilist uit Kapelle, afremde om af te slaan.
Er was enkel blikschade.


W-2872-2005 Auto beschadigd

Op de Bodenplaats in Middelburg is maandagmiddag een auto op diverse plaatsen bekrast.
De krasen zitten op de rechterzijde, de linkerzijde en de motorkap.
Een schadebedrag is niet bekend.


O-2873-2005 Aanrijding brommer / auto

Op de Oude Zanddijk in Heinkenszand zijn dinsdagmorgen om 08.07 uur een bromfietser en een automobilist op elkaar gebotst.
De 17-jarige bromfietser uit de gemeente Borsele raakte door onbekende oorzaak op de andere weghelft en kwam in aanrijding met een tegenmoetkomende 39-jarige automobilist uit Heinkenszand.
De jongeman liep een pijnlijke knie op en zijn zusje van 13 jaar, die achterop de brommer zat, werd gewond aan haar lip.
Het ambulancepersoneel heeft beiden behandeld.Ze konden daarna huiswaarts.
De brommer is geheel vernield, de auto heeft schade aan de voorzijde.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.