Lekstroom, 11.20 uur

Utrecht 24-05-2005 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Stenengooier aangehouden

IJSSELSTEIN Maandagavond 23 mei omstreeks 18.05 uur kreeg de politie de melding dat een jongeman een ruit van een tram had vernield.

Agenten spraken op het Basiliekpad een trambestuurster, die aangaf dat zij een jongen iets had zien gooien. Even later sneuvelde een ruit van de tram. De politie trof de 18-jarige jongeman uit IJsselstein aan en hield hem aan. Hij bekende een steen te hebben gegooid. Proces-verbaal is opgemaakt.

Aanhouding fietsendief

IJSSELSTEIN In de nacht van maandag op dinsdag 24 mei omstreeks 02.05 uur hield de politie op de Praagsingel een fietsendief aan.

Surveillerende agenten zagen bij het Zenderpark drie jongens staan, die bij het zien van de politie de benen namen. De politie kon één van de jongens, een 16-jarige jongen uit Rijsenhout, in de kraag vatten. De jongen bekende dat hij zojuist een fiets had gestolen. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Aanhouding veelpleger
IJSSELSTEIN - Dinsdagmorgen 24 mei omstreeks 06.00 uur hield de politie een fietsendief aan. De politie kreeg de melding dat getuigen een man op een fiets hadden zien rijden, die een maand eerder bij een woning was gestolen. De politie verrichtte onderzoek, kwam achter de identiteit van de man en troffen de 20-jarige man uit IJsselstein op de Prins Bernhardlaan aan. De man staat bij de politie bekend als veelpleger en is aangehouden en ingesloten.