Gemeente Tilburg

05254GO

Datum
24 mei 2005

Wijzigen eenrichtingsverkeer in de Danie Theronstraat I.v.m. werkzaamheden in de Kaapkoloniestraat

Vorig jaar heeft u een bewonersbrief ontvangen over de werkzaamheden in de Kaapkoloniestraat. In de Kaapkoloniestraat worden de trottoirs opnieuw bestraat en wordt het asfalt verwijderd. Hiervoor in de plaats komen nieuwe betonstraatstenen in de kleur heidepaars. Daarnaast worden er ook parkeervakken aangelegd om het parkeren in de straat goed te regelen.

Wijzigen eenrichtingsverkeer

Onderdeel van de plannen in de Kaapkoloniestraat is het wijzigen van de rijrichting in de Danie Theronstraat. Op dit moment is er in de Danie Theronstraat eenrichtingsverkeer vanaf de Kaapkoloniestraat richting Oerlesestraat. De aansluiting Danie Theronstraat met de Oerlesestraat is niet erg veilig. Daarom gaan we de rijrichting in de Danie Theronstraat wijzigen. De aansluiting van de Kaapkoloniestraat met de Oerlesestraat is veiliger. Binnenkort wordt het te nemen verkeersbesluit gepubliceerd in de Tilburgse Koerier.

Uitvoering

Zodra het verkeersbesluit, voor het wijzigen van het eenrichtingsverkeer, is genomen worden de werkzaamheden zo spoedig mogelijk uitgevoerd. Tegen de tijd dat de uitvoering start, ontvangt u van Openbare Werken een bewonersbrief met daarin de planning van de werkzaamheden.

Informatie

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact opnemen met Bianca van Oirschot, Gebiedsteam Oude Stad. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 542 80 75.

Bezoekadres
Stadhuisplein 130

Postadres
Postbus 90157
5000 LL Tilburg

Doorkiesnummer
013 542 80 75
Faxnummer
013 542 88 25

---- --