Lucas Oil verovert Nederland

Breda, 24 mei 2005 - Lucas Oil is in Amerika een begrip. Onder alle omstandigheden leveren de Lucas Oil-producten optimale smering en zorgen Lucas Oil-toevoegingen voor nog betere prestaties. Amerika is al overtuigd. De broers Walter en Willem Visser inmiddels ook. Onder de naam Lucas Oil Products Benelux gaat dit enthousiaste tweetal het volledige gamma Lucas Oil-producten in Nederland en België op de markt brengen. De eerste ervaringen wijzen al uit dat ook Nederland zich snel gewonnen zal geven.

Lucas Oil staat in Amerika synoniem voor topprestaties. Niet voor niets heeft het gerenommeerde oliemerk 'hi performance' in het logo staan. De producten van Lucas Oil zijn dan ook ontwikkeld om het mechaniek tot in de meest extreme situaties goed te blijven smeren. Lucas Oil wordt daarom gebruikt in de meest extreme autosporten als Nascar, dragracing en de ultra zware woestijnrally's. Zelfs de smering van de meer dan 6.000PK sterke Top Fuel-dragracemotoren vormen voor Lucas Oil geen probleem. En iedere fabrikant zal het erkennen, wat is er beter dan de praktijktest en de ervaring van topmecaniciens. Maar een product dat goed is in de meest extreme situaties is natuurlijk minstens zo goed voor het dagelijks gebruik. Lucas Oil-producten zorgen daarin voor betere prestaties en een langere levensduur en nog veel belangrijker, zijn vanaf nu ook in Nederland en België verkrijgbaar.

Eindelijk hoeft de Nederlandse consument niet langer verstoken te blijven van de producten van Lucas Oil. Recent hebben de broers Walter en Willem Visser namelijk het importeursschap voor ons land verworven. Als het aan dit enthousiaste tweetal ligt wordt Lucas Oil in Nederland en België net zo'n begrip als in Amerika. "We waren in no time overtuigd van de unieke kwaliteiten van de Lucas Oil-producten. De producten hebben zich de afgelopen jaren al meer dan bewezen en de eerste ervaringen van Nederlandse gebruikers hebben al de nodige reacties losgemaakt. Bij rally- en racemotoren waar andere oliën het voor gezien hielden, bleven ze met Lucas Oil-producten probleemloos lopen. Een overtuigender bewijs is toch niet mogelijk."

Het verhaal van Lucas Oil is een voorbeeld van 'The American Dream'. Als vrachtwagenchauffeur en truckeigenaar maakte Forrest Lucas in de praktijk kennis met de tekortkomingen van de bestaande olieproducten. In 1989 zag dan ook Lucas Oil Products het levenslicht. De filosofie was even simpel als doelgericht: "we gaan de beste smeermiddelen en toevoegingen maken die er waar ook ter wereld verkrijgbaar zijn." In iets meer dan vijftien jaar heeft Lucas Oil een volledige lijn producten ontwikkeld voor zowel vrachtwagens, personenwagens als de industriële en agrarische sector. Van smeermiddelen tot toevoegingen, voor alles heeft Lucas Oil het beste product in huis. Het voortdurende ontwikkelingswerk houdt Lucas Oil aan de top van deze drukbezette markt. En aangezien de consument altijd gelijk heeft: in die vijftien jaar is Lucas Oil uitgegroeid tot een bedrijf met 12.000 medewerkers en een toonaangevende positie op de Amerikaanse markt. Ook in de diverse takken van autosport, van karting tot Nascar, heeft Lucas Oil door zijn prestaties en specifieke producten een plaats op de eerste rij verworven.

Voor meer informatie over de verkrijgbaarheid van Lucas Oil-producten in Nederland en België kunt u contact opnemen met Walter Visser (telefoon 076 5147592) of via internet www.lucasoilproducts.nl.

---- --