Ingezonden persbericht


Laren, 24 mei 2005

Jan mulder met barend en van dorp mee naar tien

Jan Mulder zal ook komend seizoen als vaste gast aan tafel zitten bij Frits Barend en Henk van Dorp in hun talkshow. Met ingang van het nieuwe seizoen zijn zij in de vertrouwde samenstelling te zien op de nieuwe zender TIEN. Begin april maakten Barend & van Dorp bekend bij TIEN nog één seizoen door te gaan met hun succesvolle programma. In de loop van het komende TV-seizoen (2005-2006) zullen Frits en Henk het stokje overdragen aan een nieuw presentatieduo. Frits Barend blijft daarna verbonden aan Talpa als voetbalexpert en als adviseur van het programma dat nu nog zijn naam draagt.

Als ex-profvoetballer, columnist, kunstenaar, en schrijver is Jan Mulder de ideale aanvulling op Frits en Henk. Als vaste gast is hij even thuis in de wereld van kunst en cultuur als in de sport. Ook komend seizoen zal hij de gasten aan tafel weer het vuur aan de schenen leggen. Mulder staat bekend om zijn eigenzinnige en doortastende vragen en relativerende eerlijkheid.

Mulder licht zijn overgang als volgt toe: "Ik ben loyaal aan Frits en Henk, we zijn al zeven jaar een team. Ik zou het raar vinden om voor het laatste seizoen af te haken. Als ze naar Groenland waren gegaan was ik ook meegegaan."

Talpa TV is onderdeel van Talpa Media Holding. De belangrijkste onderdelen daarvan zijn, tot nu toe, de radiodivisie met zenders in Nederland, België en Denemarken en het Nederlandse televisiestation TIEN, dat vanaf augustus gaat uitzenden. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee branches, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.


---