Ingezonden persbericht


Apacer introduceert de multifunctionele Disc Steno CP300

Draagbare DVD brander, image viewer en media player in één

's-Hertogenbosch, 24 mei 2005 - Apacer, de innovator op het gebied van digitale opslagproducten, heeft zijn nieuwste DVD-opslag en multimedia apparaat op de markt gebracht, de Apacer Disc Steno CP300. Het combineert de mogelijkheden van een DVD/CD-brander, een draagbaar opslagmedium met ingebouwde 7-in-1 kaartlezer, een USB 2.0 high speed externe kaartlezer, een handzame media player waarop foto's en films bekeken kunnen worden en de mogelijkheid om direct foto's te printen, zonder de Disc Steno CP300 op een PC aan te sluiten. Het is uitgerust met een TFT-LCD kleurenscherm van hoogwaardige kwaliteit, een infrarood afstandbediening en een oplaadbare lithium batterij.

De gebruiksvriendelijke Apacer Disc Steno CP300 is speciaal ontworpen voor de digitale wensen van vandaag. Het is de perfecte oplossing voor de vakantieganger en de mobiele fotograaf en stelt de gebruiker onderweg in staat de inhoud van de geheugenkaart snel en veilig te checken en te branden op 4.7 GB DVD's. De noodzaak meerdere geheugenkaarten op zak te hebben is hiermee verleden tijd. Door de CP300 aan te sluiten op een TV, bekijkt de gebruiker de foto's direct via een slideshow op televisie. Daarnaast kan de gebruiker de foto's rechtstreeks op het TFT-LCD kleurenscherm bekijken om ze eventueel daarna op een DVD te branden of direct te printen op een PictBridge compatibele fotoprinter.

Met de thumbnail viewer is het mogelijk om snel en eenvoudig afbeeldingen te selecteren en vervolgens te tonen. Het TFT-LCD scherm voorziet de gebruiker van bestandinformatie en het DVD brandproces. Met de afstandbediening is het mogelijk om afbeeldingen te roteren en de slideshow te beheren. De kaartlezer ondersteunt de meest gebruikte geheugenkaarten; CF type I en II, MS, MSPro, MMC, SD en SM. De oplaadbare Lithium batterij werkt meer dan twee uur onafgebroken. Dat is meer dan voldoende om ten minste twintig 512MB flash kaarten te kopiëren naar DVD.

Voor testproducten, afbeeldingen en overige informatie:

PRZence
Laureen Dix
Tel. 024-641.7383
Email: Laureen.Dix@PRZence.com

Apacer
Esther van Herk
Tel. 073-645.9543
Email: Esther_van_Herk@apacer.nl

Over Apacer
Als onderdeel van de Acer Group, een organisatie met verkoopkantoren over de hele wereld, werd Apacer in 1997 opgericht. Toegewijd aan research en ontwikkeling van digitale opslagapplicaties en diensten, positioneert Apacer zichzelf als de innovator van digitale opslagapplicaties. Het is de enige geheugenmodule fabrikant die zich met research en ontwikkeling van zowel hard en software van geheugenmodules en multimedia digitale producten bezighoudt. Als 's werelds vierde grootste geheugenmodule fabrikant, staat het wereldwijd in de top tien voor wat betreft het leveren van de grootste flashgeheugenmodules. Apacer biedt een breed aanbod van geheugenproducten met een grote verscheidenheid aan innovatieve en interessante digitale opslagmedia zoals draagbare foto CD-branders, draagbare harde schijven, USB opslagmedia, flashkaarten, kaartlezers en MP3-spelers.