Gemeente Dongeradeel

WOZ-portaal


---

De Trije Terpen

Inspraak welstandsnota: beeldkwaliteitsplan De Trije Terpen in het zuidwesten van Dokkum

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dongeradeel maken bekend dat inspraak wordt verleend op het ontwerp van het beeldkwaliteitsplan De Trije Terpen als nieuw onderdeel van de welstandsnota. het ontwerp van het beeldkwaliteitsplan is gemaakt voor een nieuw ontwikkelingsgebied in het zuidwesten van Dokkum (tegenover De Woudhorne). In dit nieuwe onderdeel van de welstandsnota is het beleid voor de welstandsbeoordeling van het ontwikkelingsgebied omschreven. Aan de hand van het definitief vast te stellen beeldkwaliteitsplan als nieuw onderdeel van de welstandsnota wordt straks iedere aanvraag om een bouwvergunning in dit gebied getoetst aan de "redelijke eisen van welstand".

Als onderdeel van de inspraakperiode wordt er een inspraakavond gehouden. Deze zal plaatsvinden op donderdag 2 juni 2005 in de raadszaal van het gemeentehuis aan de Suupmarkt 2 te Dokkum. De avond begint om 19.30 uur.

Inzage
Het ontwerp-beeldkwaliteitsplan De Trije Terpen ligt met ingang vanaf woensdag 25 mei 2005 gedurende vier weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Koningstraat 13 te Dokkum, overeenkomstig de Inspraakverordening. Voor een digitale versie klikt u hier.

Gedurende de inzagetermijn kunnen ingezetenen en andere belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen een zienswijze over dit ontwerp-beeldkwaliteitsplan kenbaar maken. Uw reactie kunt u naar keuze schriftelijk of, na voorafgaande afspraak, mondeling indienen.

Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw L. Tinga, telefoon (0519) 298 743 of de heer D. Keegstra telefoonnummer (0519) 298 751.Uw schriftelijke reactie kunt u zenden aan het college van burgemeester en wethouders van Dongeradeel, postbus 1, 9100 AA Dokkum.