Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


24 mei 2005


Lochem Bromfietser raakt gewond


Een 17 jarige bromfietser uit Diepenheim raakte maandagmiddag gewond na een aanrijding. Een 24 jarige automobilist uit Lochem verleende rond 14.20 uur op de kruising Goorseweg / Tusselerdijk geen voorrang aan de bromfietser. De bromfietser liep diverse lichte verwondingen op.


Zutphen - Aanrijding onder invloed


Maandagmiddag reed een 57 jarige Zutphense op de parkeerplaats bij een supermarkt aan de Gerard Doustraat met haar auto tegen het portier van de auto van een 45 jarige Zutphense. De vrouw bleek te hebben gedronken. Omdat een blaasproef niet lukte, werd bloed afgenomen. De politie maakt proces verbaal op.


Eerbeek - Reeks inbraken in auto's


In de nacht van zondag op maandag werd in zeker 5 auto's ingebroken. Dit gebeurde aan de Brahmsstraat(2x) , Lijsterbesstraat, de Bizetstraat en de Nobelstraat. Van de auto's werd of het portier geforceerd of een raam vernield. Weggenomen werden onder andere visgereedschap, autoradio's en gereedschap (boormachines, cirkelzaag, slijpmachine). De politie is met een buurtonderzoek begonnen en verzoekt men die iets bijzonders hebben gezien dit aan hen te melden via 0900 - 8844.


Twello - Aanhouding na vernieling


Agenten hebben afgelopen nacht (ma/di) een 55 jarige inwoner uit Twello aangehouden. De man wordt er van verdacht twee ruiten vernield te hebben van een pand aan de Tjerk Hiddes de Friesstraat. Op de scherven van de vernielde ruit werd bloed aangetroffen. De politie kon het spoor volgen tot aan de woning van de verdachte. De man werd aangehouden een overgebracht naar het politiebureau.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52


---- --