Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Achterhoek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


24 mei 2005


Hengelo - Fietsster raakt gewond


Een 82 jarige fietsster uit Hengelo (Gld) raakte maandag gewond nadat ze van de fiets was gevallen. De vrouw raakte rond 16.40 uur op de Banninkstraat uit balans nadat ze van de stoep wilde fietsen. De vrouw viel en werd met verwondingen in het gezicht per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Lichtenvoorde - Drankrijder betrapt


Agenten hebben afgelopen nacht bij een controle op de Esstraat een 58 jarige automobilist uit Lichtenvoorde betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Hij blies op het politiebureau 0,8 prom. De man kreeg een boete.


Borculo - In auto's ingebroken


Afgelopen weekend werd in zeker drie auto's ingebroken. Dit gebeurde aan de Hertog van Gelrestraat, de Prinses Irenestraat en de Graaf Wichmanstraat. Van de auto's werd een ruit vernield. Weggenomen werden onder andere autoradio's, snoep en gereedschap (boormachines, slijpmachine).


Groenlo - Tas in bus weggenomen


Maandagmorgen werd tussen 08.15 en 08.30 uur in de bus van Groenlo naar Winterswijk een plastic tas van een 22 jarige jongeman uit Groenlo weggenomen. In de tas zaten een zwarte portemonnee, een mobiele telefoon en drie schoolboeken (economie, wiskunde en natuur-scheikunde). De Groenloer stapte omstreeks 08.15 uur in bij het busstation in Groenlo en stapte om 08.30 uur bij het busstation in Winterswijk uit. Mogelijk dat reizigers in de bus iets gezien hebben. Zij kunnen bellen naar 0900 8844.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --