Gemeente Apeldoorn

Gemeente vraagt lezers te reageren op Burgerjaarverslag 2004

Tijdens de politieke markt op 19 mei 2005 heeft burgemeester mr. G.J. de Graaf voor de derde achtereenvolgende keer zijn Burgerjaarverslag gepresenteerd. In het Burgerjaarverslag 2004 rapporteert de burgemeester over zijn functie, over de relatie burger-overheid en over de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening. Hij besteedt ook aandacht aan de verschillende rollen die de gemeente speelt. Daarnaast komt de gemeentelijke dienstverlening in beeld en zijn cijfers vermeld over de klachten en de bezwaar- en beroepschriften.

In dit verslag hebben enkele leden van het klantenpanel de ruimte gekregen om hun mening te geven over de dienstverlening van de gemeente. Verder is een overzicht opgenomen van alle koninklijke en gemeentelijke onderscheidingen die in 2004 zijn uitgereikt.

Het Burgerjaarverslag 2004 is de derde op rij die in brochurevorm verschenen is en via de gemeentelijke website te lezen is. De gemeente vraagt lezers van het Burgerjaarverslag hun mening te geven over zowel de vorm als de inhoud van het verslag. Inwoners die een exemplaar van het verslag via het Stadsinformatiepunt (Marktplein 33) ontvangen wordt verzocht hun naam en adres achter te laten, waarna ze een brief ontvangen waarin hun mening gevraagd wordt over het verslag. Via de website kan het Burgerjaarverslag 2004 download worden, opmerkingen en suggesties kunnen via een digitaal reactieformulier doorgeven worden.

Voor het laatst bijgewerkt op: 24-mei-2005 02:14