BOVAG

Disclaimer

Bruinsma nieuwe voorzitter BOVAG-afdeling VAN

datum: 24-05-2005

Boudewijn Bruinsma is door de leden van de BOVAG-afdeling Verkeersopleidingen Associatie Nederland (VAN) tijdens de ledenvergadering op 23 mei 2005 gekozen tot voorzitter. Hij volgt Freddy Wolf op.

Bruinsma is directeur van Bruinsma Verkeersopleidingen in Utrecht, een onderneming met ruim 80 medewerkers. In zijn verkiezingsspeech benadrukte hij ruimschoots aandacht te hebben voor de eenmansbedrijven. Ik ben er niet alleen voor grote rijscholen, maar voor álle rijscholen, aldus de nieuwe voorzitter. Bruinsma wil zich inzetten voor een krachtige, zakelijke belangenbehartiging voor de circa 700 aangesloten verkeersscholen. Ik ben een voorstander van goede samenwerking, maar schuw het zeker niet om hard de strijd aan te gaan, als dat nodig is om voor onze branche tot goede afspraken te komen.

Met Bruinsma krijgt de BOVAG-afdeling VAN een ervaren bestuurder, want hij bekleedde eerder bestuursfuncties bij de Federatie Autorijschool Management (FAM) en was ook jarenlang penningmeester van de VAN.