Ingezonden persbericht


9 maart 2005

Uitreiking Award voor Wagenparkbeheerder van het jaar 2005

Na 3 succesvolle edities "Fleet Management" vindt op 24 mei 2005 in Intres in Hoevelaken het grootste event van Nederland op dit gebied plaats "ConfExpo Fleet Management 2005". Dit jaar met nog meer prominente specialisten, presentaties en praktijkcases. De laatste ontwikkelingen en trends op gebied van Fleet Management komen aan bod.

LeasePlan Award
De LeasePlan Award voor de Wagenparkbeheerder van het jaar 2005 wordt uitgereikt door een deskundige jury, onder voorzitterschap van Roel Hindriks van LeaseConsult / Lease & Fleet Academy. Hij was in het verleden directeur leasing bij Volvo en Mercedes Benz, en voorzitter van de veniging van autoleasemaatschappijen VNA. De jury bestaat verder uit drs. August Mesker, Secretaris Transport en Infrastructuur VNO-NCW, en Jaap Rijlaarsdam, hoofdredacteur Automotive / Fleetmotive. Meer informatie over de Award en het nomineren vindt u op de website.

Presentaties en praktijkcases

· Peter Verkuyl is Directievoorzitter van marktleider LeasePlan Nederland N.V. De titel van zijn presentatie luidt "Leasing: de volgende fase"
· Drs. Ton Ketelaars, directeur Heliview Marketingservice, presenteert de resultaten van het marktonderzoek Fleet Management Personenwagens 2005. Een overzichtelijke weergave van de marktontwikkelingen op het gebied van zakelijk gebruikte personenwagens
· Drs. Marco Frikkee RA, Segmentleider Leasing bij KPMG, verzorgt een fiscale en financiële update. Hij besteedt aandacht aan onder andere: Basel 2, IFRS, ontwikkelingen in fiscaliteit, outsourcing en cost management
· Drs. August Mesker, Secretaris Transport en Infrastructuur VNO-NCW, presenteert de visie van VNO-NCW op mobiliteitsbeleid en reageert op de Nota Mobiliteit en het binnenkort te presenteren rapport van het "Platform anders betalen voor Mobiliteit"

Programma

· actuele ontwikkelingen op juridisch, fiscaal en financieel-administratief gebied
· high tech mogelijkheden voor tracking, tracing, rapportage en veiligheid
· praktijkcases, gepresenteerd door vooraanstaande eindgebruikers
· uitreiking LeasePlan Award aan de Fleet Manager Van Het Jaar 2005

Mr. Paul Nouwen is dagvoorzitter. Op dit moment is hij actief als voorzitter van het Platform Anders betalen voor Mobiliteit , eerder was hij topmanager bij Nationale Nederlanden en de Koninklijke ANWB.

Het congres richt zich met name op wagenparkbeheerders, fleet managers, facilitair managers, hoofden automotive, financieel directeuren, controllers, hr-managers, lease coördinatoren, hoofden mobiliteit en andere beslissers met wagenparkbeheer in hun portefeuille.

Uitgebreide informatie over het evenement is te vinden op onze website: www.fleetmanagement2005.nl.