Ingezonden persbericht


Persbericht NPS-Nederland

ALIBUX SLUIT SAMENWERKING MET NDP VAN BOUTERSE NIET UIT.

Amsterdam, 22 mei 2005

Op zondag 22 november is er een verkiezingsbijeenkomst georganiseerd door Podium Kwakoe in de Bijlmer in Amsterdam Z-O. Aan deze bijeenkomst werd deelgenomen door vertegenwoordigers van NPS (mr Owen Venloo), DNP( drs Florian Grep) en NDP (Dhr Abrahams). Tijdens deze bijeenkomst is telefonisch contact gemaakt met DNP op campagne in Suriname namelijk dhr Alibux. Dhr Alibux heeft desgevraagd telefonisch medegedeeld dat zijn partij DNP eventuele samenwerking met de NDP van Bouterse niet uitsluit.

Alibux zei in dat verband dat samenwerking met de persoon Bouterse moeilijker is dan met de NDP. NPS-Nederland is van oordeel dat DNP voor de verkiezingen duidelijkheid moet verschaffen over deze uitspraak van Alibux. Volgens mr Owen Venloo van NPS-Nederland kan een stem op DNP betekenen steun aan NDP om weer in het machtscentrum te komen. En als NDP weer in het machtscentrum komt betekent dat Bouterse weer in het machtscentrum.

Daarom de oproep aan DNP: zeg voor de verkiezingen eerlijk en open tegen de kiezers wat u met hun stem gaat doen na de verkiezingen. DAAR HEEFT DE KIEZER RECHT OP.

***

Mr Owen Venloo
Woordvoerder NPS-Nederland
Tel. 06- 55 95 67 68


---- --