Gemeente De Wolden

Besluitenlijst B&W-vergadering
d.d. 24 mei 2005

Aanwezig:
Sj. Kremer - burgemeester
A. v.d. Ziel - wethouder
L. Koster - wethouder
A. Damming - wethouder
A.A.N. van Walstijn - secretaris

Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing: Afdoening/ van: Pers
1. Vaststellen besluitenlijsten van Conform 17 mei 2005


2. Financiën Nota reserves en voorzieningen Conform met een aantal Best.secr. 2006. opmerkingen


3. WSO Begroting 2006 GGd Drenthe Conform met een tekstuele Best.secr. opmerking


---- -- Paraafstukken B&W-vergadering
d.d. 24 mei 2005

Volgnr. Ingekomen Onderwerp: Beslissing: Afdoening/ van: Pers
1. VROM Deelname STIPO regeling door Akkoord met deelname van de RO/ de gemeente Westerveld. gemeente Westerveld in het STIPO Ja project.


2. VROM Ontwerpbestemmingsplan 1. Ingestemd met de in het Best.secr./ Alteveer-Kerkenveld. bestemmingsplan Ja opgenomen gemeentelijke reacties.
2. Het ontwerpbestemmingsplan ingevolge artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening gedurende 4 weken voor een ieder ter inzage leggen.
3. Het ontwerpbestemmingsplan ter kennisname in de raad brengen.


3. VROM Plannen Westerstaat 22 te Medewerking verlenen middels RO/ Ruinen. procedure ex artikel 11 WRO. Ja


4. VROM Uitbreiden bestaande woning Medewerking verlenen middels een RO/ Veeningen 55 te Veeningen. procedure ex artikel 19, lid 2 WRO. Ja


---

Paraafstukken B&W-vergadering
d.d. 24 mei 2005


5. VROM Aanvraag subsidietoekenning Conform advies een subsidiebedrag RO/ Vrouwen Adviescommissie ten bedrage van 2.250,= over te Ja (VAC De Wolden) en indiening maken aan VAC De Wolden. jaarverslag 2004.


6. VROM Verzoek om medewerking Het college is bereid te zijn om RO/ (i.c. principe aanvraag bouw medewerking te verlenen aan een Ja rundveestal) ten behoeve van bestemmingsplanwijziging, middels realisatie agrarisch bouwblok op een procedure ex. artikel 11 WRO het perceel Kruisweg 3 te van "woondoeleinden" naar Echten. "agrarisch gebied met natuur- waarden" met aanduiding bouwperceel (ter grootte van ca.
1 ha.) op het perceel Kruisweg 3 te Echten.


7. Fin. Jaarverslag en dividenduitkering Stukken voor kennisgeving Fin./ 2004 Bank Nederlandse aangenomen. Ja Gemeenten.


8. Soza Beleidsuitvoeringsplan WWB - Beleidsuitvoeringsplan Soza/ 2005. WWB gemeente De Wolden Ja 2005 vastgesteld.
- Ingangsdatum 1 juni 2005.
- Het beleidsuitvoeringsplan Abw gemeente De Wolden 2003 per 1 juni 2005 intrekken.


9. OW Aanbesteding onkruidbestrijding Conform OW/Ja op verharding.


10. OW Gewijzigde hoeveelheden en Conform OW/Ja prijsaanbieding maaibestek
2004-2008.


11. OW Renovatie schoolplein bij school Reestmond Groen/Bouw opdracht OW/ De Arendsvleugel te verlenen voor de renovatie van het Ja Ruinerwold. schoolplein bij de bijzondere basisschool De Arendsvleugel in Ruinerwold.


12. OW Herstel rieten dak van de Geld hiervoor uit Voorziening OW/ tingieterij nabij cultuur-historisch "Onderhoud gebouwen"beschikbaar Ja museum "de Wemme". stellen.


---

Paraafstukken B&W-vergadering
d.d. 24 mei 2005


13. OW Aanvraag kapvergunning 1 berk - Vergunning verlenen voor OW/ staande op het perceel het rooien van 2 berken, Ja De Vos van Steenwijkstraat 48 waarvan 1 staat op het in de Wijk en 3 berken staande perceel De Vos van in het gemeentelijk plantsoen Steenwijkstraat 48 in de nabij perceel De Vos van Wijk en 1 staat in het Steenwijkstraat 48 in de Wijk. gemeentelijk plantsoen nabij hetzelfde perceel.
- Geen vergunning verlenen voor het rooien van 2 berken welke staan in het gemeentelijk plantsoen nabij het perceel De Vos van Steenwijkstraat 48 in de Wijk.


14. OW Verzoek verwijderen van 2 - Vergunning verlenen voor OW/ berken staande in het het rooien van 1 berk Ja gemeentelijk plantsoen achter staande in het gemeentelijk de woningen De Vos van plantsoen achter de woning Steenwijkstraat 30 en 32 in De Vos van Steenwijkstraat de Wijk. 32 in de Wijk.
- Geen vergunning verlenen voor het rooien van 1 berk staande in het gemeentelijk plantsoen achter de woning De Vos van Steenwijkstraat 30 in de Wijk.


15. OW Aanvraag kapvergunning 3 Geen vergunning verlenen voor het OW/ eiken staande op het pereel rooien van 3 eiken op het perceel Ja Hees 23 in Ruinen. Hees 23 in Ruinen.


16. OW Aanvraag kapvergunning 7 - Vergunning verlenen voor OW/ dennen en 1 berk staande op het rooien van 7 dennen op Ja het perceel Zuideresweg 22 in het perceel Zuideresweg 22 Zuidwolde. in Zuidwolde.
- Geen vergunning verlenen voor het rooien van 1 berk op het perceel Zuideresweg 22 in Zuidwolde.


17. OW Aanvulling gemeentelijke lijst Ingestemd met de aanvulling van OW/ van waardevolle/monumentale de gemeentelijke lijst van Ja bomen. waardevolle/monumentale bomen op perceel Hoogeveenseweg 4, Zuidwolde.


---

Paraafstukken B&W-vergadering
d.d. 24 mei 2005


18. BMO Grondverkoop. Aanbieden. BMO/Ja


---


---- --