PERSBERICHT - 2005-05-23

Neckermann: 2e persoon voor half geld

Neckermann start een grote verkoop actie waarbij elke 2e persoon voor de helft van de prijs op vakantie gaat. De actie geldt voor een zeer uitgebreid aanbod Neckermann bestemmingen met vele vertrekdata in mei, juni, juli en augustus. Het voordeel voor de klant kan oplopen tot vele honderden euros.

Vanaf 13 mei is de actie gestart voor de verre bestemmingen die Neckermann met Martinair vliegt. Vanaf 28 mei zal het aanbod verder uitgebreid worden met de Middellandse zee bestemmingen en ondersteund worden door een grote promotiecampagne.

Elke tweede persoon reist voor de helft van de prijs op basis van twee personen. Boekt de klant een 4-persoonskamer dan geldt dat de 2e en de 4e persoon 50% korting krijgt over de basisreissom bij een 4-persoonsbezetting. Het aanbod is te boeken via het ANVR- reisbureau, het Neckermann callcenter en www.neckermann.nl.

Zowel TV als dagbladen worden ingezet om de actie bij een breed publiek bekend te maken. Uiteraard worden ook de reisbureaus voorzien van promotiemateriaal en ook online zal een campagne gestart worden.

De klant kan voor informatie over de actie en boekingen terecht bij het ANVR reisbureau, het callcenter (0900 5550555) of op www.neckermann.nl

Noot voor de redactie,