Ingezonden persbericht


Wateringen, 22 mei 2005

TWEEDE FINALIST WATERPROOF BEKEND

De Rotterdamse reggea-formatie Equal heeft zich als tweede geplaatst voor de finale van de bandcompetitie Waterproof. Volgens het juryrapport stalen de drie zangeressen de show: "Equal is professioneel, origineel en zorgt voor een swingend publiek van voor tot achterin de zaal. De band was zo goed op dreef dat het podium welhaast te klein voor ze was". De andere twee bands Gemstone en Apparition kregen van de jury beiden een positief rapport, maar hetaas was dit niet voldoende om door te gaan voor een finaleplaats. Op 18 juni a.s. neemt Equal het op tegen de andere 3 finalisten.

Zaterdag 28 mei vindt de derde voorronde plaats in Westlands Popcentrum Nederland 3. De bands die het dan tegen elkaar op zullen nemen, zijn: Spats Malone - Rotterdams viertal olv zangeres Sue, afwisseling van subtiele funk, heftige rock en alles wat daar tussen in ligt. Detail: het eerste optreden van Haagse drummer Dennis Boxem met deze band. www.spatsmalone.nl Bound in Blood - 'Old school' hardcore, aangevuld met punk- en metal invloeden. Viermansformatie uit Boskoop. www.boundinblood.nl Charmin Quarks - Swingende funkie rocksongs, energieke live-show door Haags trio. www.charminquarks.nl (Wijzigingen onder voorbehoud)

Deur open: 21.00 uur. Aanvang eerste band: stipt 22.30 uur. Entree: vier euro voor niet-leden / drie euro voor leden. Lokatie: Westlands Popcentrum Nederland 3, Lange Spruit 84, Wateringen. Zie ook http://www.nederlanddrie.nl

De finale van Waterproof vindt plaats op zaterdag 18 juni a.s. Waterpop is dit jaar op zaterdag 13 augustus.


---



Ingezonden persbericht