Gemeente Oostzaan

31 mei 2005

-Vertragingen bij brug De Haal

-Spreekuur burgemeester en wethouders een week later
-Vergunning collecte en kledinginzameling

---

Vertragingen bij brug De Haal
Op donderdag 2 juni wordt er gewerkt aan de brug op De Haal ter hoogte van huisnummer 139. De trekstangen van de brug zijn krom en worden weer rechtgezet. Momenteel klappert het brugdek van deze brug. Ook dit verhelpen we op 2 juni. De brug wordt niet helemaal afgesloten, wel moet het verkeer langzaam rijden. Ook zijn er mogelijk korte stremmingen.
Voor inlichtingen kunt u terecht bij de heren Van Dissel (075-6487731) of Voorn (075-6847729).


---

Spreekuur burgemeester en wethouders een week later Het maandelijkse spreekuur is deze maand niet op de eerste dinsdag van de maand. In plaats daarvan is het spreekuur op dinsdag 14 juni. De burgemeester is deze keer niet aanwezig op het spreekuur. Iedereen die iets wil bespreken met één van de wethouders, kan zich tussen 16.00 en 17.00 uur melden bij de receptie op het gemeentehuis. Met wie u een gesprek heeft hangt in principe af van het onderwerp van het gesprek i.v.m. de portefeuilleverdeling. Bij afwezigheid van de desbetreffende wethouder of burgemeester kunt u, als u dat wilt, spreken met een vervanger. Het is ook altijd mogelijk om een afspraak te maken met één van de wethouders en/of de burgemeester op een ander tijdstip. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw W. Kramer tel: 075- 684 7719.


---

Vergunning collecte en kledinginzameling
Van 6 t/m 11 juni collecteert het Nationaal Epilepsie Fonds. In de periode van 13 t/m 26 juni is er een vergunning verleend voor het inzamelen van kleding door Stichting Kinderleed.