Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Hilversum, 18 april 2005

Theater Gooiland in Hilversum brengt op 31 mei 2005 een inspirerend theaterseminar in musicaluitvoering "Wat de klant eet schaft de pot! - Over eten en gegeten worden"
---

Grand Hotel & Theater Gooiland, onderdeel van de Amrâth Hotels & Restaurants brengt op 31 mei 2005 in samenwerking met Mirrocle BV het door Mirrocle geproduceerde theaterseminar in musicaluitvoering "Wat de klant eet schaft de pot! - Over eten en gegeten worden"

Thema's
In dit inspirerende theaterseminar is voor de toeschouwers een aantal thema's verwerkt zoals
- de concentratie op de doelstelling van een onderneming;
- het vinden van de zwakke plekken van de concurrentie;
- inspirerend leiderschap;

- teambuilding.
De basisprincipes van de marketing en klantgerichtheid komen eveneens aan de orde.

De musicalversie van dit theaterseminar wordt gepresenteerd door een Vlaamse cast: twaalf professionele acteurs en internationale dansers begeleid door de VTM-Soap-Band.

Het verhaal
Centraal staat het twintig jaar bestaande Restaurant Joop dat kan bogen op een trouwe klantenkring. Door de komst van een nieuw restaurant krijgt Joop concurrentie. Het nieuwe restaurant zuigt zijn klanten weg en sluiting dreigt! De 'laatste' vaste klant van Joop, een voetbaltrainer, redt de zaak. Hij brengt de restaurantmedewerkers de belangrijkste overlevingsprincipes bij en Restaurant Joop draait succesvoller dan ooit.

Programma theaterseminar
Vanaf 18.15 uur Ontvangst deelnemers met koffie en thee 18.45 uur Eerste deel theaterseminar 19.45 uur Pauze met buffet
20.45 uur Tweede deel theaterseminar 21.45 uur Nazit met drankje

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het theaterseminar is reeds van start gegaan bij Mirrorcle, Webiste: www.mirrorcle.nl, E-Mail: info@mirrorcle.nl Telefoon: 046 - 411 51 67. Het bedrijfsleven, maar ook individuele bezoekers, die voor de uitoefening van hun functie belangstelling hebben voor dit edutainment, zijn van harte welkom.


- 2 -

Producent theaterseminar
De productie is in handen van Mirrocle BV, The Edutainment Company, uit Sittard-Geleen. Mirrocle is pionier op het gebied van theaterseminars met een ruim tienjarige ervaring. Naast de zogenaamde 'open voorstellingen' produceert zij ook seminars op maat waarbij communiceren en leren in elkaars verlengde liggen.