Gemeente Dongen


Informatiebijeenkomst voor vrijwilligers op 31 mei 2005 04-05-2005 Steunpunt Vrijwilligerswerk en gemeente organiseren informatieavond Weet u wat u moet doen om aan de arbeidsomstandighedenwet te voldoen? Weet u dat lang niet iedereen met een uitkering vrijwilligerswerk mag doen? Om ervoor te zorgen dat u op dit soort vragen een antwoord kunt geven, organiseren het Steunpunt Vrijwilligerswerk en de gemeente Dongen een informatieavond over de Nederlandse wet- en regelgeving.

Op landelijk en gemeentelijk niveau blijkt dat er onduidelijkheden zijn over de wet- en regelgeving. Daarom verzorgen de gemeente Dongen en het Steunpunt Vrijwilligerswerk op 31 mei 2005 om 19.30 uur in het gemeentehuis een informele, informatieve bijeenkomst.

Tijdens de avond worden twee keer vijf workshops aangeboden. Een deskundige op een afgebakend gebied binnen de wet- en regelgeving verzorgt de workshop. U krijgt deze avond de gelegenheid met deskundigen en collegas in gesprek te komen, zodat uw vragen beantwoord worden.

De deskundigen die op 31 mei aanwezig zijn, hebben zich gespecialiseerd in de volgende onderwerpen;


·Arbeidsomstandighedenwet (ARBO)


·Vrijwilligers en uitkeringen


·Drank en Horecawet


·Verzekeringen


·Tabakswet

Bent u geïnteresseerd om aan één of twee van deze workshops deel te nemen, dan mag dit maximaal met twee personen uit uw organisatie. Heeft u nog geen inschrijfformulier ontvangen? Meld u zich dan voor 13 mei aanstaande aan bij Steunpunt Vrijwilligerswerk Dongen, bij mevrouw M. Pelders. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0162-320995 of via info@vrijwilligerswerkdongen.nl