Gemeente Tilburg

05259GO

Datum
26 mei 2005

Bewonersavond

afsluiten parkeerterrein Akkerstraat

Dinsdagavond 31 mei om 20.00 uur in wijkcentrum de Nieuwe Stede

In maart heeft u een bewonersbrief ontvangen over het parkeerterrein in de Akkerstraat. In deze brief staat dat het parkeerterrein in de Akkerstraat, naast huisnummer 21, met een hekwerk wordt afgesloten. De onderdoorgang richting Bredaseweg wordt met een looppoort afgesloten. Dit om de veiligheid te bevorderen en het aantal auto-inbraken te verminderen

Bouwvergunning en planning

Inmiddels is voor bovenstaande maatregelen een bouwvergunning afgegeven. Na de bewonersavond kan de uitvoering van start gaan. Naar alle verwachting wordt het hekwerk dan in augustus geplaatst.

Sleutels

Het hekwerk wordt 's avonds, vanaf een bepaalde tijd, op slot gedaan. Tijdens de bewonersavond kunnen bewoners die interesse hebben één of meerdere sleutels bestellen. Iedereen in de directe omgeving van het parkeerterrein kan deze sleutel bestellen. Zodra het parkeerterrein vol is, moet men elders een parkeerplaats zoeken De parkeerplaatsen op het parkeerterrein zijn dus niet aan een persoon gekoppeld. Het blijven openbare parkeerplaatsen die door iedereen gebruikt kunnen worden. De kosten per sleutel zijn E6,50. Bewoners die een sleutel bestellen moeten ook een contract tekenen. Zo weet de werkgroep hoeveel sleutels er in omloop zijn en door wie. De sleutels zijn zonder certificaat niet bij te maken.

Openingstijden

Bij het hekwerk komt een bord te hangen waarop staat aangegeven hoe laat het parkeerterrein wordt afgesloten. Iedereen kan daar dan rekening mee houden. Deze tijden worden tijdens de bewonersavond gezamenlijk bepaald.

Bewonersavond

Op dinsdagavond 31 mei is er een bewonersavond in wijkcentrum de Nieuwe Stede, Capucijnenstraat 156. Heeft u interesse in een sleutel of wilt u nog bepaalde zaken bespreekbaar maken, kom dan zeker langs. De avond begint om 20.00 uur en is uiterlijk om 21.30 uur afgelopen.

Informatie

Mocht u nog vragen hebben naar aanleiding van deze brief dan kunt u contact opnemen met Bianca van Oirschot van Gebiedsteam Oude Stad. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 542 80 75 of per mail op Bianca.van.Oirschot@tilburg.nl

---- --