Partij van de Arbeid


Nog 24 uur voor de stembussen sluiten; PvdA op campagne


Dinsdag 31 mei gaan PvdA-kamerleden tijdens de avondspits op diverse plaatsen in Nederland met reizigers in gesprek over de Europese Grondwet en het referendum dat de volgende dag gehouden wordt.


Adri Duivensteijn, Anja Timmer en Varina Tjon A Ten zijn vanaf 16.30 uur op het stationsplein Den Haag Centraal, terwijl Nebahat Albayrak en Hannie Stuurman om diezelfde tijd het stationsplein bij Rotterdam Centraal Station aandoen. Luuk Blom staat bij het station Middelburg, Ferd Crone in Haarlem en Staf Depla en Kris Douma voor het station van Utrecht Centraal. Ook in Sittard, Breda en Almere zullen kamerleden vanaf 16.30 uur flyers uitdelen en met reizigers in gesprek gaan. In Enschede tenslotte zal Sharon Dijksma vanaf 10.00 uur de gehele dag aanwezig zijn in de nabijheid van het station om met reizigers over het referendum te debatteren.


Woensdag 1 juni worden door Jacques Tichelaar en Piet Straub in de ochtendspits bij station Leeuwarden vanaf 07.30 uur flyers uitgedeeld en gesprekken gevoerd.


Voor informatie: Altie Blanken, tel. 070 318 2698