Ingezonden persbericht


Hebbeding werkt met zonnepaneeltjes.
Incentive plus brengt 'promolcd' op de markt

Amsterdam, mei 2005 - Incentive Plus, de succesvolle premium-tak van Incentive Holland, komt met een hypermodern nieuwigheidje dat in de Verenigde Staten inmiddels tot een ware rage is uitgegroeid. Het gaat om een sleutelring met daaraan een mini LCDschermpje, PromoLCD, waarop bedrijven in kleur hun logo of een korte boodschap kunnen zetten. Én dat tien jaar opvallend blijft knipperen.

Ultra kleine zonnepaneeltjes
Een batterij voor deze PromoLCD is niet nodig. Aan de zijkant van het schermpje, dat doet denken aan dat van een mobiele telefoon, zitten ultra kleine zonnepaneeltjes. Als daar genoeg daglicht op valt blijft dit hebbeding, dat de PromoLCD absoluut is, zeker een decennium lang knipperen. Zonder overdrijven kan worden gesteld dat deze gadget aanmerkelijk langer meegaat dan een televisie of een mobiele telefoon. PromoLCD is verkrijgbaar vanaf E 1,73 per stuk. De minimale afname is 1.000 stuks.

Onderscheiden en opvallen
De komst van deze sleutelring, met een omvang van 4,8 bij 1,6 bij 0,5 centimeter, past precies in de doelstellingen van Incentive Plus. Wil een bedrijf zich onderscheiden en opvallen dan helpt Incentive Plus daar met alle plezier en met uitstekend resultaat bij; het is een totaalleverancier van promotionele artikelen met eigen productie in China. Naast PromoLCD worden ook andere bijzondere en eigentijdse gadgets geleverd zoals PromoFlash USB memory sticks en op maat ontworpen PromoDrinks blikjes met bijvoorbeeld Energy Drink.

Meer informatie en bestellingen
Voor meer informatie en/ of bestellingen kunt u contact opnemen met Edwin den Hartog bij Incentive Plus via 020 504 57 35 of e-mail naar edh@incentive.nl. Zie voor meer informatie www.incentiveplus.nl.

Met kantoren in Amsterdam en Nieuwegein is Incentive Holland al ruim 25 jaar één van de toonaangevende specialisten in het organiseren van incentives en zakelijke evenementen voor bedrijven. Daarnaast is Incentive Holland actief als incoming touroperator voor de Chinese markt en verzorgd promotionele producten onder de noemer Incentive Plus. Zie voor meer informatie over alle activiteiten van Incentive Holland www.incentive.nl en wie op de hoogte wil blijven over de laatste ontwikkelingen surft naar weblog.incentive.nl.