Politie Zuid-Holland-Zuid

31/05 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

31-05-2005 - Persberichten District I

MISHANDELING
DORDRECHT De politie heeft maandagmiddag 30 mei een 34-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van mishandeling van een 32-jarige vrouw uit Dordrecht. De mishandeling vond plaats die dag rond het middaguur. Dit gebeurde in een woning aan de Frans Naereboutstraat. De man beschuldigde de 32-jarige van de problemen die hij heeft met zijn ex-vriendin en sloeg de vrouw daarop in elkaar. Vervolgens vertrok hij met de auto. Het slachtoffer schakelde de politie in en deed aangifte. Agenten zagen de man later in zijn auto rijden op de S.M. Hugo van Gijnweg. Daarop werd hij aangehouden. Na verhoor is hij ingesloten.

DRONKEN TEGEN SCHUUR GEREDEN
DORDRECHT Een 45-jarige man uit Dordrecht is maandagavond 30 mei tegen een schuur gereden van een hoekhuis aan de Chico Mendesring. De man was onder invloed van alcohol. Hij reed achteruit tegen de schuur aan. Toen de bewoner hem aansprak, reed de man weg. De bewoner schakelde de politie in die de man aanhield. De verdachte blies ver boven de streep. Zijn rijbewijs werd ingenomen en de man kreeg een rijverbod van tien uur.

MAN VALT VAN DAK
DORDRECHT Een 45-jarige man uit Rotterdam is maandagmiddag 30 mei gewond geraakt nadat hij zon 15 meter naar beneden was gevallen. Dit gebeurde aan de Vredenburg. De man was tijdens werkzaamheden van het dak gevallen. Hij viel op een muurtje. Hoe dit heeft kunnen, gebeuren is nog niet bekend. De man werd met de ambulance naar het ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Hij heeft vermoedelijk bekkenletsel. De arbeidsinspectie is in kennis gesteld.