Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden verlengt overeenkomst met Willem van Rijn Huishoud- elektro BV
31-05-2005
Op 20 mei tekenden Frans-Anno Tweebeeke, algemeen directeur van Willem van Rijn Huishoud-elektro B.V. en Henri den Boer, directeur van Nationale-Nederlanden voor een verlenging van de pensioenovereenkomst tot 2016.
Met de tussentijdse aanpassing van de pensioenovereenkomst en de verlenging tot 2016 voldoet Willem van Rijn Huishoud-elektro BV volledig aan het Witteveen kader. De pensioenregeling is daarmee nu reeds aangepast en niet pas na expiratie van het bestaande contract in 2006.
De nieuwe overeenkomst van Willem van Rijn Huishoud-elektro B.V. betreft de overgang van een gematigde eindloonregeling naar een middelloonregeling. Door de overeenkomst nu reeds te verlengen en niet bij expiratie was het mogelijk om actuele ontwikkelingen zoals nieuwe wettelijke maatregelen en wensen van Willem van Rijn Huishoud-elektro B.V. gelijktijdig door te voeren.

Willem van Rijn Huishoud-elektro B.V., gevestigd in Amsterdam-Zuidoost is met de merken Bosch, Solitaire en Neff toonaangevend op het gebied van huishoudelijke apparaten en keukeninbouwapparatuur. Bij Willem van Rijn werken 100 medewerkers. Betrouwbaar, betrokken, persoonlijk en vooruitstrevend zijn de pijlers waarvoor dit bedrijf staat. De wijziging van de pensioenovereenkomst sluit daarbij aan.