Politie Zeeland


---


O-3024-2005 Diefstal uit auto's, Heinkenszand

In Heinkenszand is, in de Valeriaanstraat, in een auto ingebroken.
De inbraak heeft plaatsgevonden tussen gisteravond 19.30 en vannacht 04.45 uur. Uit de auto zijn o.a. een telefoon en de autoradio weggenomen.
Ook in een tweede auto in dezelfde straat is afgelopen nacht ingebroken. Uit deze auto is een navigatiesysteem weggehaald. Bij beide auto's werd het slot geforceerd.
Op de Stenevate in Heinkenszand is vannacht ook een auto opengebroken. Ook hier werd een slot geforceerd. Uit de auto werd een navigatiesysteem weggehaald.


W-3025-2005 Winkeldieven aangehouden, Vlissingen

In de Aagje Dekenstraat in Vlissingen zijn twee winkeldieven aangehouden vanmorgen omstreeks 09.12 uur.
De twee, een man van 73 uit Vlissingen en een vrouw van 68 uit dezelfde woonplaats, hadden goederen meegenomen ter waarde van enkele tientallen euro's. Tegen beiden wordt proces-verbaal opgemaakt.


W-3026-2005 Banden lekgestoken, Vlissingen

Van een geparkeerde auto in de Rembrandtlaan in Vlissingen zijn de afgelopen nacht drie banden lekgestoken.
De vernieling heeft plaatsgevonden tussen 19.00 uur gisteravond en 10.00 uur vanmorgen. Een schadebedrag is niet bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland