Ingezonden persbericht


Laren, 31 mei 2005

TIEN GAAT SAMENWERKEN MET NATIONALE POSTCODE LOTERIJ

Miljoenenjacht en Eén tegen 100 naar TIEN

Vanaf augustus zal TIEN in samenwerking met de Nationale Postcode Loterij twee kijkcijferkanonnen uitzenden: 'Postcode Loterij Eén tegen 100' en 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. De presentatie van beide programma's blijft in vertrouwde handen. Caroline Tensen neemt 'Eén tegen 100' voor haar rekening, terwijl Linda de Mol het gezicht van 'Miljoenenjacht' blijft.

TIEN is erg blij met de komst van de twee spelshows: Programmadirecteur Remko van Westerloo: "Eén tegen 100 en Miljoenenjacht zijn prachtige aanvullingen op het programmapakket van TIEN. Ik vind het ook fantastisch dat Caroline en Linda deze programma's op professionele en vertrouwde wijze bij ons zullen blijven presenteren."

Talpa TV is onderdeel van Talpa Media Holding. De belangrijkste onderdelen daarvan zijn de radiodivisie met zenders in Nederland, België en Denemarken en het Nederlandse televisiestation TIEN, dat vanaf augustus gaat uitzenden. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.


---