Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


31 mei 2005


Apeldoorn - Woninginbraak


In een woning aan de Badhuisweg werd maandagavond (30-05) ingebroken.
Weggenomen werden onder andere een laptop, een digitale fotocamera, een kompas en een rugtas. Hoe men is binnengekomen is niet duidelijk.


Apeldoorn - Bromfietsen niet in orde


Agenten hebben maandagmorgen (30-05) bij een bromfietscontrole op de Laan van Kerschoten 3 bromfietsers betrapt die met een brommer met te groot vermogen reden.
Zij werden bekeurd. Verder werd boetes uitgereikt voor 1x niet dragen helm, 3x ondeugdelijke rem, 1x niet kunnen tonen verzekeringspapieren, 1x geen oranje/gele plaat, en 2x niet in bezit van een bromfietscertificaat.


Apeldoorn - Betrapt zonder rijbewijs


Een 38-jarige automobilist uit Eerbeek bleek bij een politiecontrole op maandag (30-05) rond 15.55 uur op de Matenpoort zonder geldig rijbewijs achter het stuur te zitten. De man kreeg daarvoor een proces-verbaal. Tevens bleek de APK van de auto verlopen. Ook daarvoor werd een boete uitgereikt.


Apeldoorn - Vuilcontainer in brand gestoken


In de nacht van maandag op dinsdag (31-05) werden rond 02.40 uur op de Bernard Zweerslaan meerdere vuilniscontainers omgegooid. De inhoud lag verspreid door de straat. Ook werd een container in brand gestoken en daardoor geheel vernield. De politie heeft het brandje geblust.


Apeldoorn - Man gewond na val van ladder


Een 62 jarige man uit Apeldoorn is dinsdagochtend (31/5) bij een woning aan de Laan van Kerschoten in Apeldoorn van een ca. 9 meter hoge ladder gevallen, Hij werd met verschillende verwondingen, waaronder hoofdletsel, naar het Lukasziekenhuis vervoerd. Een traumaheli werd ingezet om medische hulp te bieden. De man stond rond 11.30 uur op de ladder om wat kluswerk aan de woning van kennissen te verrichten. Door nog onbekende oorzaak raakte hij van de ladder en viel daarop naar beneden.


EINDE BERICHTEN


Nadere informatie:

Bureau Persvoorlichting

055 - 548 60 58

055 - 548 60 52



---- --