Ingezonden persbericht


Lammers van Toorenburg PR-bureau voor SMART Technologies in Nederland

Geachte persrelatie,

SMART Technologies, Inc., producent en leverancier van SMART Board(tm) interactive whiteboards, brengt zijn PR-belangen onder bij Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVT PR). De SMART Board interactive whiteboards zijn dé ideale oplossing voor presentatieruimtes, klaslokalen, boardrooms, simulatie- en controleomgevingen, conferentiecentra en beurzen. Door het SMART Board aan te sluiten op een pc of laptop zijn alle computerapplicaties op het whiteboard te projecteren en te gebruiken. De SMART Board interactive whiteboards vormen een opvallend en gebruiksvriendelijk alternatief voor traditionele presentatiemiddelen als reguliere whiteboards, flip-overs, pc's, projectoren en andere AV-middelen.

Producten van SMART Technologies worden gebruikt door organisaties waar veel:
- presentaties worden gehouden

- overleg plaatsvindt op basis van beelden

- gebruik wordt gemaakt van grafieken of overzichtskaarten
- uitleg wordt gegeven over complexe materie

Belangrijke markten zijn de gezondheidszorg, hulpdiensten, defensie en het bedrijfsleven. Wereldwijd zijn inmiddels 250.000 SMART Boards in gebruik. Met name onderwijsinstellingen in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk gebruiken deze technologie op grote schaal. Ook in Nederland heeft SMART Technologies inmiddels een sterke uitgangspositie in het onderwijs.

Voor vragen, testexemplaren van producten, interviews en demo's kunt u contact opnemen met Annegees van Linge of Marjan Kok, telefonisch via 030 - 65 65 070 of per e-mail via smartboard@lvtpr.nl.

Met vriendelijke groet,

Lammers van Toorenburg Benelux PR

Annegees van Linge
Marjan Kok