PERSBERICHT - 2005-05-31

AND Reisplanner Europa 2006 Premium Edition

De Ultieme Alles-in-een Reisplanner

De AND Reisplanner 2006 biedt de oplossing voor iedere weggebruiker. Deze Premium Edition DVD-rom brengt u moeiteloos naar iedere vakantiebestemming in Europa en bevat alle straten van West Europa. De geïntegreerde actuele verkeersinformatie behoedt u voor onnodige files en de geïntegreerde Hotel,- en campinggids maken deze unieke Reisplanner compleet.

Ondanks het brede scala van features is de AND Reisplanner 2006 supersnel. Het kaartmateriaal is van zeer hoge kwaliteit en zelfs tot op de meter nauwkeurig. Via geavanceerde zoekengines vind u snel de camping en het hotel dat voldoet aan de door u opgegeven criteria. Zodra u een hotel of camping heeft gevonden boekt u direct vanuit het programma. Makkelijker kan niet!

Met een druk op de knop wordt de actuele verkeersinformatie in het kaartmateriaal ingelezen. Dit is niet alleen handig tijdens uw vakantie, maar ook in het woonwerk verkeer. Bovendien zijn gratis 550.000 speciale reislocaties meegeleverd. Zoals bungalowparken, casinos, nachtclubs, dierentuinen en nog veel meer.

Verkrijgbaarheid
De AND Reisplanner 2006 Premium Edition is verkrijgbaar bij de ANWB, computerwinkels, online verkooppunten, warenhuizen, boekhandels en platenzaken. Meer informatie is te verkrijgen via www.and-route.com of Quintens Media op telefoonnummer 070-7507440.