PERSINFORMATIE

GEPROJECTEERD TOETSENBORD OP ZAK

BelCompany introduceert nieuwste Smartphone van Motorola met virtueel toetsenbord

Amsterdam, 31 mei 2005 - Nederlands' grootste telecomaanbieder BelCompany introduceert de nieuwste Smartphone van Motorola. De nieuwe Motorola MPx220 is voorzien van een zeer bijzonder en functioneel toetsenbord. Via laserstralen kan er namelijk een virtueel toetsenbord op de bar, op tafel, in de vensterbank of op de keukentafel worden geprojecteerd. De toetsenbord projector past in je broekzak, een slim idee om mee te nemen!

Het Bluetooth virtual keyboard biedt een uitkomst aan een ieder die op locatie aan de slag moet, met behulp van een toetsenbord. Het virtuele keyboard werkt op alle gelijke, verharde oppervlakken en projecteert een keyboard zo groot als het toetsenbord van een pc. Geen gepriegel meer met te kleine toetsen! Eindelijk een apparaat dat je mee kunt nemen tijdens lunchmeetings en dinerafspraken en waarbij je gemakkelijk teksten kan intoetsen. De keyboard projector heeft het formaat van een aansteker en past dus perfect in de broekzak of in de tas. Het apparaat projecteert met behulp van laserstralen draadloos een volwaardige QWERTY-toetsenbord op een oppervlak. Vervolgens kan hier gewoon op worden getypt, zoals op een normaal toetsenbord, wordt de informatie gelezen en door middel van bluetooth draadloos doorgegeven aan de mobiele telefoon.

De MPx220 is de nieuwste smartphone van Motorola die op basis van Windows Mobile software van Microsoft opereert. Internet, email, telefoon, SMS en online afspraken plannen zijn met dit toestel allemaal mogelijk. Daarnaast wordt het met virtual messenger mogelijk om Word, Excel en PowerPoint bestanden te bekijken. Bovendien is de telefoon voorzien van een 1,23 megapixel camera.

De MPx220 is los verkrijgbaar voor E499,- bij BelCompany. In combinatie met een abonnement ligt de MPx220 vanaf E 0,- bij alle BelCompany winkels.

Over BelCompany
BelCompany is met 127 winkels de grootste onafhankelijke telecomaanbieder van Nederland. Naast Nederland is BelCompany actief met 30 winkels in België.

EINDE PERSINFORMATIE, 31 mei 2005

Noot voor de redactie (