Ingezonden persbericht


Mamut hoofdsponsor Dutch Open Squash 2005

Sponsoring grootste squashevenement Nederland vergroot naamsbekendheid

Schiphol-Rijk, 12 april 2005 - Mamut Software B.V., leverancier van financieel-administratieve software voor kleine ondernemingen, is hoofdsponsor van de Dutch Open Squash 2005. Dit grootste squashevenement in Nederland vindt plaats van 31 mei tot en met 5 juni 2005 in squashcentrum 'Squash Almere'. Mamut wil met de sponsoring van dit evenement zijn naamsbekendheid en die van zijn ERP-, CRM- en internetoplossingen voor kleinere ondernemingen vergroten.

De Mamut Dutch Open Squash 2005 is een initiatief van de Squashbond Nederland, Stichting Stadspromotie Almere en het Olympisch Steunpunt Flevoland/Zwolle. Het in de squashwereld hoge prijzengeld van 40.000 euro en de te verdienen punten voor de wereldranglijst zorgen ervoor dat toernooimanager Thony Schwab een sterk deelnemersveld kan presenteren. Naast de wereldkampioene Vanessa Atkinson strijden ook de nummer 1 van de wereldranglijst, Rachael Grinham uit Australië, en voorts Nicol David uit Maleisië en de in Nederland woonachtige Australische Natalie Grinham om de toernooizege.

Country Manager Dave Kroder van Mamut: "Squash is een enorm dynamische sport die nog steeds aan populariteit wint. Voor ons is de Dutch Open Squash 2005 dé mogelijkheid om de bedrijfsnaam Mamut te presenteren aan een breed publiek, waartoe ook veel van onze potentiële gebruikers behoren. Na onze positieve ervaringen met de sponsoring van de Mamut English Open en de Mamut Oslo Open vorig jaar, zijn we verheugd dat we dit jaar hoofdsponsor zijn van dit evenement in Nederland."

Op 26 april 2005 is de officiële Dutch Open Squash 2005-website (www.dutchopensquash.nl) online.

###

Over Mamut
Mamut is een toonaangevende leverancier van ERP-, CRM- en internetoplossingen voor kleinere ondernemingen in Noord-Europa. Mamut biedt complete en gebruiksvriendelijke oplossingen aan tegen de beste prijs/prestatieverhouding met geïntegreerde oplossingen voor boekhouding, verkoopondersteuning, relatiebeheer (CRM), inkoop/logistiek, werknemers, projectbeheer en e-commerce. Meer dan 90.000 gebruikers vereenvoudigen hun dagelijkse werkzaamheden met Mamut. Aanvullende informatie over Mamut en zijn producten is beschikbaar op www.mamut.nl.