Gemeente Vlaardingen


Toeleveringsbedrijf Vlaardingen genomineerd voor internationale prijs 11 mei 2005

De multinational Koninklijke Numico NV heeft het Toeleveringsbedrijf Vlaardingen (TBV) genomineerd voor een Booster Award. De Booster Awards reikt Numico uit aan haar meest uitmuntende leveranciers. Met de prijzen onderstreept Numico dat leveranciers bijdragen aan de prestaties van het bedrijf en het behalen van strategische doelstellingen.

De feestelijke uitreiking van de prijzen is op 31 mei in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Alle genomineerden zijn daarbij aanwezig. Naar verwachting zal het gaan om ongeveer 100 toeleveranciers uit verschillende landen.

Numico houdt het tot die tijd spannend. Het TBV heeft nog geen juryrapporten gezien waardoor het nog onbekend is waarom het bedrijf genomineerd is. De verwachting is dat Numico de goede samenwerking en de bijzondere dienstverlening van het TBV waardeert. Het TBV heeft in januari 2005 met ongeveer 80 medewerkers belangeloos bijgedragen aan het inpakken van babymelk van Numico voor de slachtoffers van de tsunami in Azië.

In 2004 werden voor het eerst de Numico Booster Awards uitgereikt. Numico heeft ongeveer 6.000 leveranciers. Uit die groep stelde het bedrijf een lijst samen met de meest uitmuntende leveranciers. Hierbij werden de leveranciers beoordeeld op criteria als: service en benadering, productkwaliteit en efficiëntie. De zeven winnaars van de prijzen waren toen bedrijven in Nederland, Duitsland, België, Zwitserland, Frankrijk, Finland en Japan.