Gemeente Drimmelen


Hoofdstraat Terheijden op 31 mei en 1 juni afgesloten

In verband met werkzaamheden aan de Hoofdstraat in Terheijden zal deze op dinsdag en woensdag 31 mei en 1 juni tussen 6.00 uur en 18.00 uur worden afgesloten voor alle verkeer in beide richtingen. Voetgangers uitgezonderd. Het gaat om het gedeelte tussen de rotonde bij de Zeggelaan en de Markstraat. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Polderstraat- Mr. Aalbersestraat- Markstraat. Tijdens de afsluiting, dus vanaf 's morgens 6.00 uur, is geen enkel verkeer op het afgesloten traject mogelijk.

parkeren
Wij vragen u uitdrukkelijk uw medewerking door auto's tijdig op een andere plaats te parkeren.

informatie
Meer informatie kunt u krijgen bij de heer Bos van aannemer Jansen- de Jong Infra, tijdens werkdagen tussen 9.00 en 9.30 uur bereikbaar op 06 10893122.


----------
parkeren in Drimmelen
De gemeente en Exploitatiemij. Biesbosch Marina verrichten gezamenlijk onderzoek naar de consequenties die betaald parkeren op de terreinen van Biesbosch Marina Drimmelen voor geheel Drimmelen met zich meebrengen. Tot het tijdstip waarop deze duidelijk in beeld zijn gebracht en eventuele maatregelen zijn genomen, zal in het havengebied van de Biesbosch Marina gratis geparkeerd kunnen worden.