Ingezonden persbericht

Canadese Internet Multinational WSI opent vestiging in Oosterhout

Bron: WSI Internet Consulting & Education

OOSTERHOUT, 20050531 -- 's-Werelds grootste Internet service organisatie WSI Internet Consulting & Education opent een vestiging in Oosterhout. Vanaf heden kunnen nu ook klanten in zuid-west Nederland gebruik maken van de op maat gemaakte weboplossingen en consultancy diensten van WSI. Het bedrijf levert een breed scala van oplossingen voor het web, zoals websites, webdesign, hosting, E-Commerce, E-Learning en webpresentaties. Ook levert WSI diensten als zoekmachine optimalisatie (SEO), pay per click, webstatistieken, webaudits en training.


Internet Business Consultant Hans Spuijbroek ziet voor de produkten en diensten van WSI enorme mogelijkheden.
Door zijn ervaring in verschillende management posities bij één van de grootste computer leveranciers van de wereld, kent hij de mogelijkheden en onmogelijkheden van het Internet. "Ondernemers weten waar ze met hun bedrijf naar toe willen en veel hebben ook wel een idee van de mogelijkheden van het Internet. Echter, veel websites worden nog uitsluitend gebruikt als een statische website met folder materiaal en een E-mail toepassing", aldus Hans Spuijbroek. "Als een internetsurfer de mogelijkheid krijgt om informatie van een website te downloaden en hij vertrekt weer, dan is het helemaal niet zeker dat hij ook terug komt. Eigenlijk is dit te vergelijken met iemand die een winkel in de stad binnenloopt, een folder vraagt en weer vertrekt zonder dat een adviseur de kans heeft gehad de bezoeker te spreken".
Hans Spuijbroek stelt "De moderne Internet technieken zijn complex en marketing-technisch afwijkend van wat we uit het pre-internet tijdperk kennen. De vaststelling en implementatie van de Internet marketing strategie is specialistisch werk, zoals in feite traditionele marketing ook is. Vandaar dat we zien dat veel bedrijven een professionele benadering kiezen en het specialistisch werk door de experts laten uitvoeren."

"Hieruit volgt", aldus Hans, "dat we een enorme groei verwachten van klanten die nu al wel een website hebben maar zich nu verder willen profileren op het web, waarbij efficientie van het bedrijfsproces de belangrijkste factor is."

De kracht van het succes van WSI is met name de eerste fase van de Lifecycle Methodology®.
Hans Spuijbroek: "De Internet Business Analyse is speciaal ontworpen om te identificeren hoe de onderneming voordeel kan halen door het Internet te gebruiken voor optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Het analyse rapport dat vervolgens gemaakt wordt geeft een heldere en professionele kijk op de processen en geeft duidelijk aan op welke plekken binnen de organisatie Internet een kostenbesparende rol kan spelen. Dit advies wordt, samen met de kosten, met de klant doorgesproken. Iedereen weet dus van tevoren waar hij aan toe is."
De kracht van deze aanpak is de benadering vanuit de bedrijfsdoelstellingen.
Automatisering moet de ondernemer ondersteunen in het afhandelen van de wensen van de bezoekers van die website. De Internet toepassing dient de medewerkers zoveel mogelijk werkzaamheden uit handen te nemen zodat ze zich met minder routinematige taken kunnen bezig houden.
WSI Net Biz.nl biedt, mede door het internationale karakter, een breed scala aan oplossingen om de ondernemer te helpen dingen slimmer en beter te doen.

Over WSI
WSI is opgericht in 1995, het hoofdkantoor is gevestigd in Toronto Canada. WSI is de nummer één Internet service organisatie in de wereld. Met ruim 700 franchisers gevestigd in 87 landen levert WSI per jaar duizenden E-Business, E-commerce en andere Website oplossingen voor alle bedrijven in diverse branches.