Ingezonden persbericht

Fun-tattoos voor coole vaders

Hét vaderdagcadeau voor 2005

HILVERSUM, 20050531 -- Speciaal voor vaderdag (zondag 19 juni) lanceert IkVader een origineel cadeau voor vaders: vijf humoristische plak-tatoeages. Body-art voor de brede vaderlijke schouder!


De temporary tattoos van IkVader komen in vijf varianten: het ontwerp van een brullende leeuw vergezeld van de kreet 'King of the Family', een SUPERDAD tattoo, een ''politiebadge'' met 'Dad Department', een schild met wapen met daarop 'Proud Father' en een doornige roos met de tekst 'I love my baby'. Klik hier voor een afbeelding. De tatoeages zijn ontworpen voor mannen die met hun vaderschap op de biceps willen pronken. Leuk als geintje voor op vakantie of tijdens een barbecue met vrienden. Voor aanstaande vaders bieden de tatoeages een verrassende manier om vrienden en familie op de hoogte te brengen van het grote nieuws dat er een kind in aantocht is. Ze kunnen heel nonchalant hun mouw opstropen... Geheid dat het nieuws inslaat als een bom!

De tijdelijke fun-tattoos zijn gemakkelijk op te brengen en te verwijderen. Ze zijn veilig (niet giftig) en je hebt er dagen plezier van. Het kost je 15 seconden om ze aan te brengen en ze kunnen tot wel zeven dagen blijven zitten... zelfs na douchen of een duik in de zee. Het verwijderen is simpel: met een watje gedrenkt in babyolie. En laat dat nou net iets zijn wat elke jonge vader sowieso in huis heeft. De tattoos zijn te bestellen via www.ikvader.nl. Een zakje met vijf stuks kost ¤ 4,95.

IkVader is een cross mediaal platform dat vaders informeert via een website, een nieuwsbrief, boeken, events, workshops, lezingen en een sms-service. IkVader wil mannen in staat stellen een sterke en positieve relatie met hun kinderen te ontwikkelen. En dat zal zeker lukken met dit nieuwe cadeautje, want kinderen zijn natuurlijk gek op plakplaatjes.



Ingezonden persbericht