Pienter-op-Pad, nieuw iniatief voor de recreatiesector

duurzaamheid in recreëren

RHEDEN, 20050531 -- Pienter-op-Pad is een nieuw initiatief van SeniorenWereld Nederland en beoogt een effectieve benutting van recreatie-investeringen te realiseren door vraag en aanbod tegen een redelijke vergoeding dichter bij elkaar te brengen


Delen met velen, leidt tot lagere kosten en effectievere benutting van duurzame investeringen als caravans, campers, cruisers en vouwwagens. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze duurzame objecten per jaar gemiddeld slechts 6 weken worden benut.

Het doel is om aanbod van recreatie-objecten in breedste zin op een verantwoorde manier te matchen met vraag naar deze objecten, waardoor een effectievere benuttingsgraad van deze kostbare investeringen wordt gerealiseerd.

SeniorenWereld Nederland BV heeft het initiatief genomen om als eerste, haar doelgroep, de mogelijkheid te bieden om recreatie-objecten optimaler te benutten door ze aan te bieden via het internet.

De dienstverlening is omringd met de nodige zorgvuldigheid op het gebied van contractuele afspraken, verzekeringen en privacy van de adverteerders. Pienter-op-Pad stelt juridische overeenkomsten beschikbaar die vanaf haar site kunnen worden gedownload. Hiermee kunnen huurder en verhuurder harde afspraken maken over het gebruik van het object.
Pienter-op-Pad hoopt door het bij elkaar brengen van vraag en aanbod een duidelijk "pleisterplaats" te worden voor particuliere en semi-zakelijke verhuur van recreatie-objecten en daardoor vooral een bijdrage te leveren aan het maatschappelijk verantwoord benutten van deze veelal kostbare investeringen. De website is te vinden op www.pienter-op-pad.nl