Ingezonden persbericht

Vondeling: Nieuw zomerpaviljoen in het Vondelpark

Goed eten op het mooiste dakterras van Amsterdam

AMSTERDAM, 20050609 --

Midden in het Amsterdamse Vondelpark is een nieuwe horecagelegenheid geopend; Vondeling. Vondeling is een primeur in het park om op een fantastisch dakterras lekker te kunnen eten voor een schappelijke prijs. Het eten wordt verzorgd door Peperwortel traiteur en catering,inmiddels een begrip in Amsterdam. Vondeling is gelegen bij het Openluchttheater. zie: www.peperwortel.nl

Vondeling, ontworpen door de bekende ontwerper Piet-Hein Eek, is opgetrokken uit oud verweerd hout en oogt stijlvol en basic. Het ademt de sfeer van een lange warme zomer. Het terras is prachtig verscholen in het groen. Overal kun je een plekje vinden om rustig wat te eten en te drinken met goed uitzicht op het podium.

Het publiek is naar goed Amsterdams gebruik zeer uiteenlopend. Kortom: laid-back, toegankelijk en bruisend.

De programmering van het Openluchttheater is zeer gevarieerd, van ingetogen poëzie, kindervoorstellingen tot swingende salsa-avonden en nog veel meer.

Het theater is een professioneel podium en vormt samen met Vondeling een culturele en culinaire ontmoetingsplek en lokt door zijn unieke sfeer publiek vanuit het hele park.

www.openluchttheater.nl

www.pietheineek.nl