Ingezonden persbericht


Myleasecar.nl viert haar 1-jarig bestaan!
Het gewenste imago is bereikt, en daarom...... wie jarig is moet trakteren.

's-Hertogenbosch, 21 april 2005
Het eerste jaar is nu officieel afgesloten. Myleasecar.nl, de prijsvechter op het gebied van full services autolease via internet, gaat met nog meer ambitie haar tweede levensjaar in. Zeker nadat de eerste resultaten van het imago-onderzoek van Myleasecar.nl hebben bevestigd wat de jonge club al hoopte. Tijd voor een feestje! Een challenge met haar klanten in gewilde bolides.

Nadat in december bekend was gemaakt dat de prijsvechter haar commerciële doelstelling voor 2004 had waargemaakt en dat ook middengrootte en grote wagenparken hun weg naar Myleasecar.nl hebben gevonden (25% wagenpark van > 25) , is het nu de taak om het imago van Myleasecar.nl eens te bekijken. Laat de klanten en bezoekers van de online leasemaatschappij eens aan het woord over wat zij vinden van de proposities van deze tweede leasemaatschappij van moederconcern GE. Hoe beoordelen zij de website, zowel het technische, functionele als emotionele aspect hiervan.

Binnenkort zal het complete onderzoek worden afgerond en de resultaten worden gepresenteerd. Voor nu reeds een selectie bevindingen van de respondenten:
· 95% zou Myleasecar.nl aanbevelen bij relaties / derden
· 87% is tevreden over de responsetijden van Myleasecar.nl
· 97% zegt hardop dat Myleasecar.nl inderdaad een prijsvechter is, waarvan 87% ook ervan overtuigd is dat Myleasecar.nl de goedkoopste leasetarieven biedt

Dat het nog steeds allemaal goed nieuws is dat Myleasecar.nl kan vertellen, moet gevierd worden volgens Hellen van Hoek, Brand Leader: "Het bezoekersaantal groeit nog steeds, offertes worden structureel opgeslagen en ook het aantal bedrijven dat wij inmiddels klant mogen noemen neemt gestaag toe. Samen met het 1-jarig bestaan voor ons voldoende reden om dit te vieren met onze klanten. Juist zij die ons het eerste jaar het vertrouwen hebben gegeven en snel al inzagen dat er zeker geen addertjes onder het gras zitten, willen wij bedanken. En dan eens anders dan anders."

Het concept van prijsvechter zal Myleasecar.nl in juni gaan testen in een iets ander jasje. Wederom een challenge........ Klanten krijgen de kans met niet gebruikelijke auto's eens een competitie aan te gaan. Bestaande en nieuwe klanten worden persoonlijk uitgenodigd.

Myleasecar.nl heet ook u van de pers van harte welkom op deze challenge. Het belooft een mooie dag te worden vol schitterende extremen in de autosfeer en de kans op meer dan gemiddeld netwerken met collega's en een gamma aan bedrijven. Zet u op donderdag 9 juni vast in uw agenda dat u buiten gaat spelen? U heeft een challenge aan te nemen.....

Over Myleasecar.nl

Myleasecar.nl is het nieuwste initiatief van GE Commercial Finance, Fleet Services, dochter van General Electric (GE). Myleasecar.nl werd gelanceerd in april 2004 en is de eerste Nederlandse leasemaatschappij met een volledige `real time online' service. De speerpunten zijn prijs en gemak.

GE Commercial Finance Fleet Services, één van de toonaangevende fleet management bedrijven in de wereld, heeft een wagenpark van 1.2 miljoen auto's wereldwijd, waarvan 220.000 in Europa, verdeeld over 10 landen.
GE Commercial Finance heeft zijn hoofdzetel in Stamford, Connecticut, USA. General Electric (NYSE:GE) is een gedifferentieerd technologie- en dienstenbedrijf gericht op het maken van innoverende producten en diensten.

Alle informatie over GE Commercial Finance, Fleet Services is te vinden op www.gefleeteurope.com