Gemeente Barendrecht


---

30-05: Informatieavond inrichting spooroverkapping

Donderdagavond 9 juni organiseert de projectorganisatie Betuweroute in samenwerking met de gemeente Barendrecht een informatieavond in het gemeentehuis van Barendrecht. Centraal staat de inrichting van de
1.500 meter lange kap over het spoor. De informatiemarkt begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

De informatiebijeenkomst heeft het karakter van een inloopavond, waarbij verschillende medewerkers van de Betuweroute en de gemeente Barendrecht klaar staan om aan de hand van tekeningen, schetsen en visualisaties vragen te beantwoorden en uitleg te geven over het ontwerp en de inrichting van de overkapping.

De overkapping heeft een lengte van 1.500 meter, een breedte van 60 meter en een hoogte van circa 9 meter. Na jaren van bouwen zijn alle negen sporen overdekt met een betonconstructie. Dat betekent dat aan het eind van dit jaar de werkzaamheden kunnen beginnen m.b.t de inrichting van de overkapping.

Bent u geïnteresseerd hoe de inrichting van de kap eruit komt te zien, wilt u weten wat voor beplanting er komt te staan, waar u uw auto kwijt kunt, kom dan naar de informatieavond op 9 juni. U bent van harte uitgenodigd.