Waterschap Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden



---

Waterplan Heuvelrug ter inzage

Van 9 juni tot 7 juli ligt het waterplan van vier gemeenten op de Utrechtse Heuvelrug, Driebergen, Doorn, Leersum en Amerongen, ter inzage. Het waterplan is gemaakt in samenwerking met Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden en Hydron Midden-Nederland. Het plan zal in oktober 2005 ter besluitvorming aan de gemeenteraden van Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Doorn en Amerongen worden voorgelegd.

Water is van groot belang voor de kwaliteit van onze leef,- en werkomgeving. Voor het landelijk gebied zijn diverse plannen uitgewerkt met doelstellingen voor water. Met het Waterplan Heuvelrug wordt invulling gegeven aan waterdoelen voor het stedelijk gebied.

Het Waterplan Heuvelrug ligt ter inzage in de gemeentekantoren van genoemde gemeenten. U kunt het plan ook downloaden.

Bedenkingen?
Heeft u bedenkingen tegen het plan dan kunt u die schriftelijk indienen bij het college van B & W van de genoemde gemeenten. Algemene reacties kunt u sturen naar gemeente Driebergen-Rijsenburg. Reacties die een specifieke gemeente aangaan kunt u sturen naar de gemeente die het betreft. Wij verzoeken u bij de reactie de naam van de contactpersoon van de gemeente te vermelden. De naam van de contactpersoon en de adressering van de gemeenten vindt u hieronder aangegeven.

Gemeente Driebergen
mw. A. Swinkels
Postbus 181
3970 AD Driebergen

Gemeente Doorn
Dhr. P. van Erdewijk
Postbus 200
3940 AE Doorn

Gemeente Leersum
Dhr. D. Dohnalek
Postbus 45
3956 ZR Leersum

Gemeente Amerongen
Dhr. P. Scheepers
Postbus 1
3958 ZT Amerongen

Meer weten?
Bel Michiel Anten of Bas de Wildt van het waterschap, tel. (030) 634 58 36.

Houten, 3 juni 2005.