Gemeente Heerlen

Uitnodiging

Gemeente Heerlen, 3W en Bouwbedrijven Jongen BV presenteren 'Operatie Vliegwiel'

Het college van Heerlen is enthousiast over het initiatief van projectontwikkelaar 3W en Bouwbedrijven Jongen BV om samen te gaan werken aan de herontwikkeling van de stad. Laatstgenoemden hebben het initiatief genomen voor wat inmiddels Operatie Vliegwiel wordt genoemd: zij willen - door het geven van gerichte impulsen aan de stad - een nieuwe dynamiek tot stand te brengen. Het college ziet in het initiatief een waardevolle aanvulling op de lopende investeringen in het Heerlens centrum.

Bovengenoemde partijen willen Operatie Vliegwiel graag toelichten voor de pers. Ik nodig u daarom uit voor een persbijeenkomst, morgen, 9 juni om 17.00 uur in de Coriovallumzaal in het raadhuis van Heerlen.

Namens de gemeente zullen aanwezig zijn: wethouder Prickartz, wethouder Hol, mw. Haanen (algemeen directeur) en dhr. Hupkens (directeur). Namens 3W zal dhr. Eurlings aanwezig zijn, en dhr. Zuthof namens Bouwbedrijven Jongen BV. Bovendien zal dhr. Rijnboutt, voormalig Rijksbouwmeester aanwezig zijn en een presentatie geven.

U bent van harte welkom bij deze perspresentatie. Een bevestiging van uw komst wordt op prijs gesteld.

Heerlen, 8 juni 2005
Concernstaf Communicatie
Richard Pisters
(045) 56 04 712
persvoorlichting@heerlen.nl

-----------------------


---- --