Gemeente Harderwijk


Boulevard en Havendam dicht voor Aaltjesdag

In verband met de te verwachten drukte, komende zaterdag op Aaltjesdag, gaan de piramides en andere afsluitingen in de Binnenstad reeds 's morgens om 09.00 uur omhoog. De Havendam is van de kruising met de Burgemeester de Meesterstraat de gehele dag (tot 18.00 uur) afgesloten. Wel blijft het parkeerterrein Scheepssingel bereikbaar. De Boulevard is overdag uitsluitend toegankelijk voor bestemmingsverkeer zoals medewerkenden aan Aaltjesdag, de hulpdiensten, en de parkeervergunninghouders die parkeren op de Boulevard achter de slagboom (P7).

Vanaf donderdag leeg
In verband met de opbouw van tenten, podia en dergelijke voor Aaltjesdag wordt een aantal parkeerterreinen aan de Boulevard al eerder afgezet en autovrij gemaakt: - P6 (achterste deel) vanaf vandaag donderdag 9 juni - P5: vanaf vanavond donderdag 22.00 uur - P8 (achterste deel): vanaf vanavond donderdag 22.00 uur - P4: vanaf vrijdag 17.00 uur Na 18.00 uur kan er op de Boulevard weer geparkeerd worden, met uitzondering van de terreinen P5 en P6. Zaterdag is tot 18.00 uur op de hele Boulevard geen enkel parkeerterrein beschikbaar, met uitzondering van het terrein P7 voor vergunninghouders achter de slagboom.

Het gemeentebestuur vraagt ieders medewerking door de auto tijdig elders te parkeren. Houders van een parkeervergunning voor de Boulevard zijn of worden schriftelijk geïnformeerd, met uitzondering van de vergunninghouders voor P7, dat beschikbaar en bereikbaar blijft.