AutoRai

Print

Lekker weg met Hyundai naar Center Parcs

(9-6-2005)
Wie tussen nu en 1 september 2005 een nieuwe Hyundai Atos of Getz koopt en de auto voor 1 oktober 2005 registreert krijgt van Hyundai een lang weekeind- of midweekarrangement voor liefst zes personen bij Center Parcs aangeboden.

Dit arrangement is geldig voor alle parken van Center Parcs in Nederland, België en Duitsland en is inclusief tal van extra's. Alsof dit nog niet genoeg is heeft Hyundai de speciale actiemodellen, de Hyundai Atos 1.1i Cool (vanaf 9.295 euro) en de Hyundai Getz 1.3i Cool (vanaf 12.295 euro ), ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.

Het Center Parcs arrangement van Hyundai, bij aankoop van een nieuwe Hyundai Atos of Hyundai Getz, is inclusief toegang tot de subtropische waterwereld, reserveringskosten en toeristenbelasting, energiekosten, de eindschoonmaak en op basis van een comfort cottage. De reservering voor een midweek (4 nachten) of een lang weekend (3 nachten) kan tot 31 januari 2006 worden gemaakt. Deelnemers zijn overigens tot 30 april 2006 welkom voor een verblijf.

De Hyundai Atos en de Hyundai Getz zijn zeer geliefd. De populariteit van de beide Hyundai's wordt door de aanbieding en natuurlijk door de twee aantrekkelijk geprijsde actiemodellen nóg meer vergroot. De Hyundai Atos en de Hyundai Getz zijn standaard al zeer compleet. De Cool-modellen zijn nu ook nog eens voorzien van airconditioning.

De Hyundai Atos is standaard uitgerust met ondermeer ABS met EBD. De auto heeft stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen vóór, centrale deurvergrendeling en een in delen neerklapbare achterbank. Ook een airbag voor de bestuurder, getint glas rondom, stootstrips, gordelspanners, in hoogte verstelbare hoofdsteunen en speakerset zijn standaard. De Hyundai Getz voegt daar ook nog eens twee zijairbags en één voor de voorpassagier aan toe. De bestuurdersstoel is bovendien in hoogte verstelbaar en de Getz heeft centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De Hyundai Atos (vanaf prijs 8.995 euro) wordt geleverd met een zuinige 1.1i benzinemotor en is verkrijgbaar in verschillende uitrustingsniveau's. De Hyundai Getz is leverbaar in verschillende modellen, als 3- en of 5-deurs, met een zuinige 1.1i, een krachtige
1.3i, of supersterke 1.6i benzinemotor, of met een zeer sterke en zuinige 1.5 CRDi Common Rail dieselmotor. Er is al een Hyundai Getz vanaf 9.995 euro.

Net als iedere Hyundai hebben ook de Atos en de Getz drie jaar Hyundai Multipoint Garantie, zonder kilometerbeperking. Behalve productiegarantie omvat deze Mobiliteits Garantie heel Europa. Daarnaast biedt Hyundai voordelige inruilprijzen, gunstige leasetarieven en uitstekende financieringsmogelijkheden.