Gemeente Geldermalsen

Informatierubriek week 23, 09-06-2005


* Project Lokale Tijdregisseur
Tijdmanifestatie op zaterdag 18 juni a.s.

* Eikenprocessierups aangetroffen in Geldermalsen
* Gemeenterekening

* Beleidsnota Lingelandjes

* Melding aangaande het gebruik van een mobiele puinbrekersinstallatie

* Voorbereidingsbesluit (Provinciale Weg Oost te Deil)
* Voorbereidingsbesluit (Hooiweg 5 te Deil)
* Ontwerp-bestemmingsplan: Rozenkwekerij Deil
* Vrijstelling bestemmingsplan Buitengebied 1984, uitbreiding manege Hartenhoeve

* Uit de besluitenlijst van 24 mei 2005

* Wet Milieubeheer

* Kapvergunningen

* Wie wil bouwen/slopen

* Wie mag bouwen/slopen

* Commissie Middelen (extra)

* Burgerlijke Stand

* Collecte Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie

Project Lokale Tijdregisseur
Tijdmanifestatie op zaterdag 18 juni a.s.

In het kader van het project Lokale Tijdregisseur Geldermalsen vindt op zaterdag 18 juni a.s. in bijna alle dorpen van Geldermalsen de grote Tijdmanifestatie plaats.
Tijdens deze gratis activiteiten kunnen inwoners van Geldermalsen hun tijdknelpunten inleveren bij de medewerkers van het Tijd-promotieteam.

Het programma is als volgt:

* 10.00 11.30 uur Koffietijd bij De Schakel in Acquoy, met gratis koffie/thee/fris met cake voor de inwoners van Acquoy, Rhenoy en Gellicum die een tijdknelpunt inleveren, optredens van Jeugdcircus Pippin, Clowns Kiko en Emilio, muziek van Piepschuim en een bezoek van de Tijdbode;

* 11.00 13.30 uur Feesttijd in Rumpt; de Rumptse feesten staan dit jaar geheel in het teken van tijd, en dat is onder andere te zien aan de optocht! Met de Tijdbode en muziek van de Aspirinos;
* 13.00 15.00 uur Swingtijd in Beesd, met optredens van Big Band Betuwe, clowns Kiko en Emilio, Waarzegster Ellisa, en de Tijdbode;
* 14.00 16.30 uur Deils Kwartiertje, bij Het Duifhuis in Deil; met optredens van De Flageolettes en Kees van der Zwaard;
* 15.00 16.00 uur Muziektijd in Buurmalsen en Tricht, met wandelende optredens van Piepschuim en de Aspirinos;

* 16.00 18.30 uur Kersentijd in Meteren, aan de waterplas, met kersen eten, optreden van Fanfare Prins Hendrik, Clowns Kiko en Emilio, en Dance-tijd door DJ Dann-E;

* 16.30 19.00 uur Vrije Tijd in Geldermalsen, in de tent van Gastvrij Geldermalsen; met optredens van Kees van der Zwaard en Jeugdcircus Pippin met twee voorstellingen (Ietsiefietsie en Dynamiet);

* 19.00 20.00 uur Koopjestijd in Enspijk; het Tijd promotieteam op de rommelmarkt in Enspijk.

Voor meer informatie; www.tijdregisseur.nl of info@tijdregisseur.nl, of bel (0345) 680367.

Eikenprocessierups aangetroffen in Geldermalsen

Sinds 1990 wordt in Nederland de eikenprocessierups gesignaleerd. In de beginjaren kwam de rups vooral voor in de zuidelijke delen van het land, maar de laatste jaren is, mede door de zachte winters, het verspreidingsgebied groter geworden en trekt de rups steeds verder noordelijk.
Er zijn deze week nesten van eikenprocessierupsen aangetroffen binnen de gemeente Geldermalsen.

Wat doet de gemeente?
Op plaatsen waar veel ongemak is probeert men op milieu-vriendelijke wijze de plaag zo vroeg mogelijk te bestrijden. De gemeente zal de nesten opzuigen, indien nodig wordt het nest ook verbrand. Mocht u een nest signaleren, neem dan contact op met het Meldpunt van de gemeente Geldermalsen, tel. (0345) 586500.

Waar zijn nesten aan te herkennen?
De rupsen leven in groepen bijeen en maken op de stammen of dikkere takken grote nesten: een dicht spinsel van vervellingshuidjes, met brandharen en uitwerpselen. Vanuit hun nesten gaan de rupsen s nachts in processie op zoek naar voedsel. Zichtbaar gevolg zijn kaalgevreten eikenbomen.

Klachten door brandharen
Er zijn vooral risicos voor de gezondheid in de periode dat de eikenprocessierupsen brandharen krijgen (half mei-juni) en bij verder verspreiding van deze brandharen door verwaaiing en lege nesten (juli-september). Met hun weerhaakjes dringen de pijlvormige haren bij aanraking gemakkelijk in de huid, ogen en luchtweg. Stoffen die daarbij vrijkomen roepen reacties op die lijken op allergische reacties.
Bij iemand die vaker met de brandharen in contact komt, kunnen de reacties veel sterker zijn. De reacties kunnen zeer sterk van persoon tot persoon verschillen. De huidirritaties die binnen acht uur optreden zijn rood en pijnlijk en gaan gepaard met hevige jeuk, die tot twee weken kan aanhouden. Als de brandharen in de ogen komen, kan binnen enkele uren een rode, pijnlijke en jeukende zwelling en irritatie optreden. Inademing van de brandharen kan leiden tot irritaties en ontstekingen van het slijmvlies van de neus, keel en luchtwegen.

Voorkom ongemak
Vermijd elk contact met de rupsen en resten ervan. Zorg bij een bezoek aan een (natuur-)gebied met rupsen voor goede bedekking van de hals, armen en benen en ga niet op de grond zitten. Ga na aanraking van de rupsen niet krabben of wrijven, maar was of spoel de huid of ogen met water. Was zonodig ook kleding.
Klachten verdwijnen over het algemeen binnen twee weken. Een zachte crème met kamfer of menthol kan verlichting geven. Neem bij ernstige klachten contact op met uw huisarts.

Voor meer gezondheidsinformatie of het aanvragen van een folder kunt u terecht bij de GGD Rivierenland, tel. (0344) 698700.

Gemeenterekening

De jaarstukken over het jaar 2004 zijn inmiddels aan de gemeenteraad aangeboden. Zij liggen tot en met 27 juni a.s. tijdens openstellingstijden voor iedereen in het gemeentehuis ter inzage. U kunt ook een exemplaar verkrijgen van de jaarstukken tegen betaling van 18,-- .

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de werkeenheid Communicatie, tel. (0345) 586609.

Beleidsnota Lingelandjes

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat met ingang van vrijdag 10 juni 2005 gedurende vier weken de Beleidsnota Lingelandjes ter inzage ligt. Deze nota omschrijft de wijze waarop de recreatiepercelen (inclusief oevertuinen) langs de Linge, voor zover gelegen in het plangebied van het in voorbereiding zijnde nieuwe bestemmingsplan Buitengebied, worden ingepast in dat bestemmingsplan. Ook ter inzage liggen kaarten waarop de percelen zijn aangeduid die in overeenstemming met de uitgangspunten uit de beleidsnota in aanmerking komen voor een positieve (mede)bestemming in het nieuwe bestemmingsplan. Ten slotte wordt in afzonderlijke tabellen aangegeven hoeveel oppervlakte aan gebouwen op deze percelen aanwezig is.

Genoemde stukken zijn tijdens openstellingstijden in te zien bij de vakbalie Bouwen & Wonen, tel. (0345) 586686. De beleidsnota is ook digitaal te raadplegen via onze website, klik achtereenvolgens op Gemeentebestuur> Beleidskaders> Beleidsnota Lingelandjes. Tevens zal op maandag 20 juni 2005 aanvang 20.00 uur een inspraakavond worden gehouden in Partycentrum Betuwestrand gelegen aan de A. Kraalweg 40 te Beesd.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijke inspraakreacties sturen aan het college van burgemeester en wethouders van Geldermalsen,postbus 112, 4190 CC Geldermalsen.

Melding aangaande het gebruik van een mobiele puinbrekersinstallatie

De volgende melding is bij het college van burgemeester en wethouders van Geldermalsen binnengekomen:
Het gebruik van een mobiele puinbreekinstallatie voor het breken van het steenachtig sloopmateriaal dat vijkomt bij de sloop van een stal aan de Huigenstraat 32 in Acquoy.

De verwachte datum waarop de breekactiviteiten zullen starten is 11 juni 2005, de verwachte einddatum is 21 juni 2005. De breekactiviteiten mogen alleen plaatsvinden op werkdagen tussen 07.00 uur s ochtends en 19.00 uur s avonds.

Inzage stukken
Alle toelichtende stukken liggen de dag volgend op deze publicatie tijdens openstellingen in het gemeentehuis ter inzage tot 21 juni 2005.

Info: vakbalie Bouwen & Wonen, tel. (0345) 586651 Publicatie: 9 juni 2005

Voorbereidingsbesluit

Bekendmaking
Artikel 22 Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Ter inzage
Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende tekening ligt, met ingang van de dag van inwerking treden voor 6 weken ter inzage op het gemeentehuis tijdens openstellingstijden.

Inwerkingtreding en werkingsduur
Het besluit treedt op 9 juni 2005 in werking voor de duur van 1 jaar.

Toelichting
Het plan heeft betrekking op de vestiging van een sierheesterteeltbedrijf aan de Provinciale Weg Oost te Deil (ten oosten van nummer 7B te Deil), kadastraal bekend gemeente Deil, sectie L, nummers 373 en 440. Ten behoeve van het sierheesterteeltbedrijf zal een bedrijfsloods, een bedrijfskas, teeltondersteunende voorziening worden opgericht en verharding worden aangelegd. Voor de exacte begrenzing wordt verwezen naar de bij de besluiten behorende tekening. Het raadsbesluit met bijbehorende tekening ligt vanaf 10 juni 2005 op werkdagen van 8.30 12.30 uur en op dinsdag tevens van 13.30 uur 17.00 uur op het gemeentehuis, bij de Vakbalie Bouwen en Wonen, Kuipershof 2 te Geldermalsen (tel. 0345 586 686) ter inzage. Het besluit treedt op 9 juni 2005 in werking en heeft een werkingsduur van 1 jaar.

Bezwaar
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende gedurende de inzagetermijn een bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad Geldermalsen. Een gedagtekend bezwaarschrift moet binnen zes weken na de bekendmaking worden ingediend en moet, naast naam en adresgegevens van de indiener, ten minste bevatten: een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht, alsmede de gronden van het bezwaar. Indien een bezwaarschrift is ingediend kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de president van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 30160, 6803 AD te Arnhem.

Info: vakbalie Bouw- & Milieuzaken, tel. (0345) 586686 Publicatie: 9 juni 2005

Voorbereidingsbesluit

Bekendmaking
Artikel 22 Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Ter inzage
Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende tekening ligt vanaf 10 juni 2005 ter inzage.

Inwerkingtreding en werkingsduur
Het voorbereidingsbesluit treedt op 10 juni 2005 in werking voor de duur van 1 jaar.

Toelichting
Het besluit heeft betrekking op het perceel Hooiweg 5 te Deil waarvoor momenteel de bestemmingsplannen Buitengebied 1984 en Manege Hooiweg Deil 1991 gelden. Voor de exacte begrenzing wordt verwezen naar de bij het besluit behorende kaart. Het besluit heeft tot doel: basis te bieden voor het volgen van een zelfstandige projectprocedure ex art. 19 WRO, lid 1, ten behoeve van uitbreidingsplannen van manege Hartenhoeve.

Bezwaar
Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende gedurende zes weken, met ingang van 10 juni 2005, een bezwaarschrift indienen bij de gemeenteraad Geldermalsen. Indien een bezwaarschrift is ingediend kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de president van de Arrondissementsrechtbank, Postbus 30160, 6803 AD te Arnhem.

Info: vakbalie Bouw- & Milieuzaken, tel. (0345) 586686 Publicatie: 9 juni 2005

Ontwerp-bestemmingsplan: Rozenkwekerij Deil

Bekendmaking
Artikel 23 Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Ter inzage
Het ontwerp-bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt, met ingang van de dag volgend op publicatie, voor vier weken op het gemeentehuis ter inzage tijdens openstellingstijden.

Toelichting
Het plan heeft betrekking op het gebied dat wordt begrensd door Bulkstraat en Provincialeweg en heeft tot doel de vestiging van bedrijfsgebouwen mogelijk te maken voor een rozenkwekerij.

Zienswijzen
Door een ieder, gedurende de inzagetermijn, schriftelijk kenbaar te maken bij de gemeenteraad, adres Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen

Info: vakbalie Bouwen & Wonen, tel. (0345) 586686 Publicatie: 9 juni 2005

Vrijstelling bestemmingsplan Buitengebied 1984, uitbreiding manege Hartenhoeve

Bekendmaking
Artikel 19a, vierde lid van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

Ter inzage
Het schetsplan met bijbehorende stukken waaronder een bouwtekening, de ruimtelijke onderbouwing en het eindverslag van de inspraakprocedure ligt, met ingang van de dag volgend op de datum van deze publicatie, voor vier weken ter inzage.

Toelichting
Deze procedure (artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening) heeft als doel medewerking te kunnen verlenen aan uitbreidingsplannen van manege Hartenhoeve gelegen aan de Hooiweg 5 te Deil. Het gaat hierbij om een verlenging van de bestaande binnenrijhal alsmede de vervangende nieuwbouw van een veldschuur en de aanleg van parkeervoorzieningen.

Bedenkingen
Door een ieder, gedurende de inzagetermijn, schriftelijk in te brengen bij het college van burgemeester en wethouders.

Info: vakbalie Bouwen & Wonen, tel. (0345) 586686 Publicatie: 9 juni 2005

Uit de besluitenlijst van 24 mei 2005

Wekelijks neemt het college van burgemeester en wethouders een groot aantal besluiten. Zodra de besluitenlijst een week later officieel wordt vastgesteld, is deze - behoudens enkele uitzonderingen openbaar. Een selectie van de openbare besluiten vindt u hieronder. Voor zover mogelijk wordt hier de besluitvorming samengevat. De volledige openbare besluitenlijst kunt u vinden op de gemeentelijke website. Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

8. Notitie omtrent asfaltwerkzaamheden Burg. R. van de Venlaan en renovatie Markkade
Besluit: Akkoord om, naast de reeds vastgestelde plateaudrempel aan de Voetakkerweg, een tweetal fruitverkeervriendelijke plateaudrempels aan te leggen aan de Burg. R. v.d. Venlaan. Bewoners op de hoogte stellen van het besluit.

112. Notitie betreffende vergunningverlening aan organisatie Betuws Festival voor het houden van Het Betuws Festival van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 oktober 2005
Besluit: Vergunning verleend op grond van APV en Brandbeveiligingsverordening. Tijdelijke verkeersmaatregelen genomen op advies van politie.

Wet Milieubeheer

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Geldermalsen heeft de volgende melding ontvangen:

Besluit Opslag en Transportbedrijven

* Linge Kaas v.o.f., Krooiweg 15a Deil

Info: vakbalie Bouwen & Wonen, tel. (0345) 586686 Publicatie: 9 juni 2005

Kapvergunningen

De volgende verleende kapvergunningen zijn ter inzage:
1. Dhr. Groenen en/of mevr. Hafkamp, Dorpsdijk 28 te Rumpt, voor het kappen van 1 eik, 2 berken en 2 Piceas (09 juni 2005);
2. L. van Bruchem, Hooge Hoeven 3 te Geldermalsen, voor het kappen van 1 esdoorn (09 juni 2005);

3. H.A.L. Heijne, Meersteeg 1 te Geldermalsen, voor het kappen van 2 dode kastanjes en 1 es (09 juni 2005).

Voor de vergunning onder de nummers 1 en 3 vindt compensatie plaats door middel van herplant.

Inzagetermijn
Zes weken, met ingang van de dag volgend op de verzenddatum van de beschikking (zie hierboven) aan de aanvrager.

Bezwaar
Schriftelijk, uitsluitend door rechtstreeks belanghebbenden gedurende de inzagetermijn.

Toelichting
Het bezwaarschrift moet gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders en moet tenminste bevatten de naam en het adres van de indiener van het bezwaarschrift, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaarschrift is gericht en de gronden van bezwaar. Als u bezwaar ingediend heeft en indien het besluit voor u te zware gevolgen heeft om de beslissing op het bezwaarschrift af te wachten, kunt u eveneens meteen een voorlopige voorziening vragen bij de voorzieningenrechter, sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem, tel. (026) 3592000.

Publicatie: 9 juni 2005

Wie wil bouwen/slopen

De volgende aanvragen zijn ter inzage:

1. Reguliere bouwvergunning, eerste fase: Autobedrijf Van Zanten, Beemdstraat 10 / Appelhof 1 te Deil, vernieuwen en vergroten showroom, werkplaats en bedrijfswoning (27 mei 2005);
2. Reguliere bouwvergunning: P.H.J.M. Derkx, Lingedijk 151 te Geldermalsen, gedeeltelijk veranderen schuur (27 mei 2005);
3. Reguliere sloopvergunning: P.H.J.M. Derkx, Lingedijk 151 te Geldermalsen, verwijderen asbesthoudende golfplaten schuur (27 mei
2005);

4. Reguliere bouwvergunning: B. van den Water, Parkweg 51 te Beesd, oprichten fruitschuur (31 mei 2005);

5. Reguliere bouwvergunning: C. Damen, Meersteeg 4E te Geldermalsen, plaatsen woonwagen (31 mei 2005);

6. Lichte bouwvergunning: S. van Schijndel, Tuindorp 8 te Geldermalsen, veranderen woning (2 juni 2005);
7. Lichte bouwvergunning: C.H. de Groot, Lingedijk 17 te Gellicum, vergroten woning (2 juni 2005);

8. Reguliere bouwvergunning: C.N. Koster, Benedeneindseweg 14 te Deil, vergroten woning (1 juni 2005);

9. Lichte bouwvergunning: T.A. Termeer, Zoete Kroon 17 te Geldermalsen, gedeeltelijk veranderen garage (3 juni 2005);
10. Reguliere bouwvergunning: F. Wessels, Bulkstraat 20 te Tricht, geheel vernieuwen schuur/berging (1 juni 2005);
11. Lichte bouwvergunning: J. van Riemsdijk, W.J. van der Hooftstraat
15 te Meteren, oprichten berging (1 juni 2005);
12. Lichte bouwvergunning: M.M. Borggreven, Lingedijk 57 te Geldermalsen, geheel vernieuwen dak (3 juni 2005);
13. Reguliere bouwvergunning: B. Beverloo, Wilhelminastraat 40 te Beesd, vergroten woning (3 juni 2005);

14. Reguliere bouwvergunning: W. van Kuijk, Dorpsdijk 27 te Rumpt, oprichten tuinschuur (6 juni 2005);

15. Reguliere bouwvergunning: E. Roos, W.J. van der Hooftstraat 12 (kavel 19) (6 juni 2005).

Inzage termijn
Twee weken, met ingang van de dag volgend op de datum van publicatie.

Toelichting
Deze publicatie heeft slechts een informerend karakter, mogelijkheden voor het indienen van bezwaar zijn nu nog niet aanwezig, maar zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt in de rubriek wie mag bouwen.

Info: vakbalie Bouwen & Wonen, tel. (0345) 586686 Publicatie: 9 juni 2005

Wie mag bouwen/slopen

De volgende verleende vergunningen zijn ter inzage:
1. Lichte bouwvergunning: J.H. van Ooijen, Mark 18 te Meteren, veranderen woning (9 juni 2005);

2. Lichte bouwvergunning: A. van Haaften, Koppelsedijk 16 te Geldermalsen, veranderen woning(9 juni 2005);
3. Lichte bouwvergunning: M.W. Arensman, Ridder van Tuylstraat 9 te Deil, vergroten woning (9 juni 2005);

4. Lichte bouwvergunning: M. Kroeze, Voorstraat 78 te Beesd, veranderen woning (9 juni 2005);

5. Lichte bouwvergunning R.K. Caritas, Lingedijk 2 te Gellicum, veranderen woning (9 juni 2005);

6. Lichte bouwvergunning: A. de Keijzer, Pr. Beaxtrixweg 7 te Geldermalsen, oprichten berging ( 9 juni 2005);
7. Reguliere bouwvergunning: H. van Eijk, Dahliastraat 16 te Geldermalsen, oprichten zwembad (9 juni 2005);
8. Reguliere bouwverguning: G.J. van Kranenburg, Rijksstraatweg 27 te Buurmalsen, vernieuwen/vergroten berging (9 juni 2005);
9. Reguliere bouwvergunning: G.J. van Kranenburg-Versteegh, Rijksstraatweg 27 te Buurmalsen, veranderen woning (9 juni 2005);
10. Lichte bouwvergunning: R.J. Wellner, Lingedijk 73 te Tricht, vergroten woning (9 juni 2005);

11. Reguliere bouwvergunning: Lidl Nederland Gmbh, Achter t Veer 36 te Geldermalsen, veranderen winkelruimte (9 juni 2005);
12. Reguliere bouwvergunning: J.W. Wellner, Voetakkerweg 2 te Meteren, geheel vernieuwen fruitloods met kantoor (9 juni 2005);
13. Lichte bouwvergunning: H.W. Beverloo, Burgemeester Verweijlaan 40 te Geldermalsen, vergroten woning (9 juni 2005);
14. Lichte bouwvergunning: A.N. Brand, van Dam van Isseltweg 7 te Geldermalsen, vergroten woning (9 juni 2005);
15. Lichte bouwvergunning: J.S. Tap, van Dam van Isseltweg 9 te Geldermalsen, vergroten woning (9 juni 2005);
16. Reguliere bouwvergunning: P.J. Dam, W.J. van der Hooftstraat 13 (kavel 17) te Meteren, oprichten woning (9 juni 2005);
17. Reguliere bouwvergunning: N.W. van t Hoog, J.A.L. van Meertenstraat 10 (kavel 12) te Meteren, oprichten woning met garage (9 juni 2005);

18. Reguliere bouwvergunning: J.A. van Gellicum, Rijsakkerweg 2 te Rumpt, vergroten bedrijfsrumte (9 juni 2005).

Inzage termijn
Zes weken, met ingang van de dag volgend op de verzenddatum van de beschikking (zie hierboven) aan de aanvrager.

Bezwaar
Schriftelijk, uitsluitend door rechtstreeks belanghebbenden, gedurende de inzagetermijn.

Toelichting
Het bezwaarschrift moet gericht worden aan het college van burgemeester en wethouders en vermeldt uw naam, adres en handtekening, het besluit waartegen bezwaar wordt gemaakt en waarom. Degene die een bezwaarschrift heeft ingediend kan daarnaast bij de voorzieningenrechter, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800EM Arnhem, vragen een voorziening te treffen.

Info: vakbalie Bouwen & wonen, tel. (0345) 586686 Publicatie: 9 juni 2005

Commissie Middelen (extra)

Datum: woensdag 15 juni 2005
Tijdstip: 20.00 uur
Locatie: gemeentehuis Geldermalsen
Agenda:

1. Opening

2. Mededelingen

3. Spreekrecht burgers

4. Vaststelling agenda

5. Raadsvoorstel(len):

5.1 De Voorjaarsnota 2005;

5.2 De nota Reserves en Voorzieningen 2005;
5.3 Kredietaanvraag fietsvoorzieningen Brugsteeg-Broeksteeg
6. Ter inzage gelegde informatie en stukken;
7. Rondvraag

8. Sluiting

Burgerlijke Stand

Geboorten

12-04-2005: Ruben Pieter Antonius van Lent, Beesd
13-04-2005: Elise Christina van Doorn, Geldermalsen
14-04-2005: Pieternella Hester Thijsen, Deil
16-04-2005: Jurre Hendrikus Johannes Wakkermans, Beesd
17-04-2005: Natascha Claire Aimée Oostendorp, Geldermalsen
17-04-2005: Ruben Maarten Lagerwerf, Geldermalsen
17-04-2005: Mathijs Desiderio, Geldermalsen
23-04-2005: Gijsbertha Marina Hoogendoorn, Buurmalsen
23-04-2005: Manon Arienne Elise van den Tempel, Meteren
25-04-2005: Feline Vrouenraets, Beesd

26-04-2005: Boyd van den Bosch, Beesd

26-04-2005: Thijs Grisel, Meteren

27-04-2005: Christian Willem van Eeuwijk, Geldermalsen
27-04-2005: Meinte Johannes Nelis Hagenaar, Beesd
28-04-2005: Catharina Nellie Jozina de Wit, Geldermalsen
01-05-2005: Maarten Jaarsma, Rumpt

13-05-2005: Thijmen Michael Steenbergen, Geldermalsen
20-05-2005: Willem Hendrik van Mourik, Geldermalsen

Huwelijken te Geldermalsen

11-04-2005: Jolanda Johanna Vos & Dirk Nijhoff
13-04-2005: Heleentje van Amstel & Johannes Otto Maria Orlemans
18-04-2005: Doris Pierson & Hendrik Theodorus Hoenders
22-04-2005: Jantje van Steenbergen & Christiaan de Bruin
22-04-2005: Margritha Marina van der Pol & André Timmer
26-04-2005: Grada Johanna van Neijenhoff & Cornelius Marinus Kruger
09-05-2005: Elizabeth Antonia Wilhelmina van Maren & Jeroen Petrus Laurentius Snijders

12-05-2005: Jacqueline van Gerwen & Dirk Jan Konings
19-05-2005: Adriana Johanna Maria Bassa & Josephus Antonius Havekes
20-05-2005: Lilianne Amarantha Wellner & Jørn Reinier Lankhorst

Geregistreerde Partnerschappen

02-05-2005: Ellen Alma Visser & Willem Aalbert van Oort

Overlijden

15-04-2005: Roelof de Geus, 70 jaar, Geldermalsen
15-04-2005: Marie Angélique van Dam (weduwe van Muijs van de Moer), 87 jaar, Geldermalsen

19-04-2005: Wilhelmina Maria in den Eng, 69 jaar, Beesd
19-04-2005: Elisabeth Maria Weel, 57 jaar, Tricht
27-04-2005: Steffen Mars, 63 jaar, Deil

07-05-2005: Gerardus Hubertus Peter Mathijs Schmitz, 61 jaar, Geldermalsen

08-05-2005: Hendricus Johannes Marcus Mom, 65 jaar, Tricht
09-05-2005: Lambertus Johannes van Mourik, 82 jaar, Geldermalsen
10-05-2005: Geertruida Wilhelmina Verfuurden (weduwe van Van Toorn),
83 jaar, Geldermalsen

14-05-2005: Jan de Zeeuw, 70 jaar, Gellicum
16-05-2005: Maria Johanna Booy, 52 jaar, Deil
19-05-2005: Aart de Jong, 46 jaar, Geldermalsen
19-05-2005: Anja Cornelia Elisabeth Voerman, 63 jaar, Geldermalsen

Collecte Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie

Van 12 t/m 18 juni 2005 collecteert de Algemene Nederlandse Gehandicapten Organisatie binnen de gemeente Geldermalsen. Kijk voor meer informatie op www.ango.nl of op www.handicap.nl .