Rijn & Venen, 10.50 uur

Utrecht 09-06-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Aanhouding inbreker

MAARSSEN Woensdag 8 juni omstreeks 19.25 uur werd een 53-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor een inbraak in een bedrijf aan de Planetenbaan.

Beveiligingsmedewerkers betrapten de verdachte op heterdaad en hielden hem aan om hem aan de agenten over te dragen. De agenten troffen buiten het bedrijf een auto aan vol met gereedschap. De auto is voor nader onderzoek in beslag genomen. De verdachte is ingesloten voor verhoor.

Met 16 jaar op de motor

MIJDRECHT - Een 16-jarige jongen uit Mijdrecht werd woensdagmiddag omstreeks 16.00 uur betrapt toen hij op de Dorpsstraat op een motor reed. De jongen had op de motor een kentekenplaatje bevestigd van zijn brommer, zodat het leek alsof hij op een brommer reed. De motor bleek niet verzekerd te zijn.

De politie onderzoekt de zaak.

Gordelcontrole

MAARSSEN Op de Maarssenbroekseslag werd woensdag tussen 10.00 uur en 11.30 uur gecontroleerd op het dragen van de autogordel. Er werden zeven bekeuringen uitgereikt omdat inzittenden geen gordel droegen. Ook werd een bestuurder bekeurd omdat hij niet handsfree belde.

Verkeerscontrole
TIENHOVEN Woensdagochtend werd op de Griendweg gecontroleerd op sluipverkeer. In drie kwartier werden tien automobilisten bekeurd omdat zij de geslotenverklaring negeerden. Ook kreeg een bestuurder een bon omdat hij niet handsfree belde.