Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


9 juni 2005


Eefde - diefstal zitgrasmaaier


Bij een woning aan de Flierderweg is dinsdag overdag een groen/witte zitgrasmaaier uit een schuur gestolen. De maaier moet op een aanhanger of in een busje vervoerd zijn. De politie heeft de zaak in onderzoek.


Zutphen- duo verdacht van diefstal bodywarmers


De politie heeft woensdagmiddag een 39- jarige man en een 21-jarige vrouw, beiden uit zutphen aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van 3 bodywarmers bij een kledingzaak aan het Basseroord. De diefstal had omstreeks 13.25 uur plaats en aan de hand van het onderzoek werd het tweetal elders in Zutphen aangehouden. De gestolen spullen werden ook teruggevonden en het duo is in verzekering gesteld.


Zutphen - aanrijding na onwelwording


Een 71- jarige Zutphenaar raakte woensdagavond betrokken bij een aanrijding toen hij onwel werd. De man reed omstreeks 19.20 uur met z'n auto over de Braamkamp in de richting van de Harenbergweg. Plotseling werd hij onwel en waardoor hij de controle over de auto verloor. Hij botste tegen de auto van een 29-jarige man uit Epse, die hem tegemoet kwam rijden. De Zutphenaar is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


Einde berichten


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

---- --